KOÇGED Kırım Türkeri’ni ziyaret etti

KOÇGED Kırım Türkeri’ni ziyaret etti

Yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye başlayan Kocaeli Çocuk Gelişim ve Eğitim Derneği (KOÇGED) Başkanı Op. Dr. Burcu Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber Kırım Türkleri Derneği’ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi ve ortak n

Kırım Türkleri Derneği binasında gerçekleşen ziyarette çocuklarla ilgili yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kocaeli Çocuk gelişim ve Eğitim Derneği (KOÇGED) Başkanı Op. Dr. Burcu Çetinkaya’ya, Kırım Türkleri Derneği yeni dönem programı ve Kırım’da yaşanan işgal ile ilgili Dernek Başkanı Şerife Orak tarafından bilgi verildi.

Gebze’de bir bayan Başkan daha olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırım Türkleri Derneği Başkanı Şerife Orak, “Kitlelere yön verecek olan halk nazarında daha fazla etki sahibi derneklerin yönetimlerinde ve başkanlarının bayan olmasının gerektiği kanaatindeyiz. Bu anlamda KOÇGED bizim için ayrı bir yerdedir” dedi.

 KOÇGED Başkanı Çetinkaya, “Kırım Türkleri Derneği’nin bir bayan başkan tarafından yönetilmesinden çok mutluyum. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumda dernekler olarak çocuklarımızın, kadınlarımızın ve dar gelirli ailelerimizin yanında olmak bizim birlikte yaşamaktan gelen sorumluluğumuzdur..” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.