Kocaeli’yi kalemiz gibi görüyoruz!

Kocaeli’yi kalemiz gibi görüyoruz!

 Erbakan Vakfı Genel Başkanı Doktor Fatih Erbakan cumartesi akşamı Gebze’de katıldığı iftar programında büyük ilgi gördü. Fatih Erbakan;...

 

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Doktor Fatih Erbakan cumartesi akşamı Gebze’de katıldığı iftar programında büyük ilgi gördü. Fatih Erbakan; “İkinci 40 yılımızda Kocaeli’yi kale gibi görüyoruz” dedi.

Tatlıkuyu sabit pazarında vakfın Kocaeli ve Gebze Temsilciliği tarafından düzenlenen iftara dört bine yakın insanın katıldığı gözlendi. İftar sonrası yaklaşık bir saat konuşma yapan Fatih Erbakan , Erbakan Vakfının bir volkan patlaması gibi her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekerek;  “Siyonizm’in İsrail’i varsa Milli Görüş’ün Kocaeli’si var. Milli Görüş’ün ikinci 40. yılında Kocaeli’yi kale gibi görüyoruz” dedi. Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatı boyunca Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in izini tuttuğunu kaydeden Fatih Erbakan, “Erbakan Vakfı’nın il başkanları iftar programı gündeme geldiğinde kara kara düşünüyor çünkü sığacağımız salon yok. Ondan ötürü belediyelerin sabit pazarlarında bir araya geliyoruz” dedi. Erbakan Vakfı’nın sözde değil özde bir duruşla Milli Görüş çizgisini koruduğunu kaydeden Fatih Erbakan, Milli Görüşçü olmak için Necmettin Erbakan’ın söylediklerini tekrarlamanın, fotoğraflarını asmanın ve sadece konuşmalarını yayınlamanın yeterli olmayacağını da ifade ederek; “Erbakan Vakfı’nı, Milli Görüş’ün aslına sahip çıkmıştır, Milli Görüş’ü temsil etmek samimiyet, şeffaflık, nefis terbiyesi gerektirir. Erbakan Vakfı olarak bayrağı kalenin en tepesine biz dikeceğiz” dedi.

SİYONİZM OYUNLAR OYNUYOR

Ortaduğa’ya ABD ve İsrail’in bölgedeki senaryoları üzerinden değinen, 11 Eylül’deki ikiz kulelere saldırının dahi bir senaryo olduğunun açığa çıktığını kaydeden Fatih Erbakan, dönemin İngiltere Başbakanı Tony Blair’in, ‘Irak’a saldırmak için kimyasal yalanını biz uydurduk çünkü, gerekçeye ihtiyacımız vardı” dediğini hatırlatarak,  emekli bir ABD’li generalin de IŞİD ve El Kaide terör örgütlerinin bizzat ABD tarafından kurulduğunu anlattığını aktardı. Katar’a yönelik ambargoda İsrail’den yana saf tutan işbirlikçi İslam ülkelerini sert bir dille eleştiren, Erbakan, “Çözüm tüm bu olup bitenlere rağmen ABD, Avrupa Birliği değil siyonizme karşı D60’dır, İslam Birliği’dir. Hiçbir yalanınız ile bizi kandıramazsınız çünkü biz Milli Görüşçüyüz. Biz sizin ciğerinizi biliriz ciğerinizi” dedi.

Erbakan Vakfı Marmara Bölge Sorumlusu Mehmet Aras ise, “İnşallah bir sonraki Ramazan’ı Fatih Erbakan’ın başkanlığında TBMM’nin bahçesinde yapacağız” dedi. Erbakan Vakfı Kocaeli İl Başkanı Yücel Mollaismailoğlu da konuşmasında 28 Şubat sürecinde yapılan baskılar, global Siyonistler ile yerli işbirlikçilerine rağmen hiçbir partiye Milletvekili veya Bakan olarak geçmeyen, 2’nci Milli Görüş Hareketi’nin lokomotifliğini üstelenen Fatih Erbakan’a atfen, “2019 yılı Başkanlık seçiminin adayı” dedi.

 Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftara CHP, Saadet Partisi ve MHP çevre İlçe yöneticileri, eski partililer, STK temsilcileri, Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcıları ve bölge temsilcileri ile binlerce vatandaş eş ve çocukları ile katıldı. Erbakan’a konuşmasının ardından çeşitli hediyeler de verildi. Yalova Şefkat ve Sağlık Derneği Onursal Başkanı Mehmet Nihat Ercan günün anısına Osmanlı motifli bir kılıcı nişane olarak takdim etti. Erkoop Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İsmail Tozlu onurluk verdi. Küçük bir partili bebeklik yıllarında, merhum Necmettin Erbakan’ın bir Gebze ziyaretinde kendisiyle çektirdiği fotoğrafın gazete kupürünü hediye etti. İftara ev sahipliğini Engin Kılıç başkanlığındaki Gebze İlçe Temsilciliği ve yönetim kurulu üyeleri yaparak tüm katılımcılara yakın ilgi gösterdiler.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.