Kocaelispor’un Grubu Belli Oldu

Kocaelispor’un Grubu Belli Oldu

2019-2020 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekimine Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, yöneticilerden Bilal Cem Acar  ve Recep Haldız Gölcükspor adına Başkan Hüseyin Çardak, Adem Ellibeş, Kaan Yılmaz ve Yaşar Şahinöz katıldı.
17’Lİ GRUP
Kocaelispor yeni sezonda 17 takımın mücadele edeceği 2.gruba düşürken, bu sezon 3.Lig’e yükselen Belediye Derincespor’da Kocaelispor’un yer aldığı 2.gruba düştü. Yeşil-siyahlı taraftarlar çekilen gruptan memnun kalırken,  geçen yılki rakipleri Turgutluspor,  Fatsa Beldiyespor Payas ve Cizrespor, Kocaelispor’a yine rakip oldu. Diğer iki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ve Gölcükspor ise 3.grupta yer aldı.
Kocaelispor’un yer aldığı grupta şu takımlar yer alıyor;
2. Grup: 1877 Alemdağspor, Ağrı 1970 Spor, Belediye Derincespor, Büyükçekmece Tepecikspor, Cizrespor, Elaziz Belediyespor, Erbaaspor, Erokspor, Fatsa Belediyespor, Fethiyespor, Karşıyaka, Kemerspor 2003, Kozan Belediyespor, Ofspor, Payasspor, Turgutluspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.