Kocaelispor’da her şey yolunda!: 1-1

Kocaelispor’da her şey yolunda!: 1-1

3.Lig 2.Grup’ta 9 gün sonra ilk lig maçına çıkacak olan Kocaelispor, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında karşılaştığı 2.Lig ekibi Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalırken, oynadığı futbolla iyi mesaj verdi.

8 YENİ 3 ESKİ…
Sakarya Atatürk Stadı’ndaki maça Kocaelispor kalede Ercüment, sağ bekte Semih, sol bekte Erdinç, savunma ortasında Batuhan ve Kemal, önlerinde Mesut ve Serdar Ümit, sağ kanatta Gökay, sol kanatta Burak Süleyman, forvete yakın bölgede Talha, ileride de Yakup tertibi ile başladı. Maçın 5. dakikasında Sakarya ekibinin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda, topa kafayla vuran Ümit Yasin, ev sahibini öne geçirdi: 1-0.
İLK 10 DAKİKADAN SONRA OYUN BİZDE
İlk 10 dakika bocalayan Yeşil Siyahlılar sonraki süreçte oyunun hakimi oldu. Bol pasa dayalı bir oyun ortaya koyan ve dikkat çekici bir ısırganlığa sahip olduğu görülen Kocaelispor, Burak Süleyman ve Yakup ile önemli goller kaçırdı. Sağ kanadı etkin kullanan Gökay da zaman zaman Sakarya kalesinde etkili olmak istedi. Sakarya’da ise Erdi Can’ın delici koşularına, Mesut karşılık verince, komşu pozisyon bulamadı. Gökay, Semih ve Burak Süleyman’ın keskin kenar ortalarındaki isabetlilik öne çıktı.
BURAK ASİST, YAKUP GOL…
İkinci yarıda da oyunun mutlak hakimi Kocaelispor’du. 55’te Burak Süleyman, soldan topu taşıdı ve Yakup’a pas verdi. Yakup 2 metre önündeki topa kayarak hamlesini yaptı ve rakibinden önce topa dokunarak Sakarya filelerini havalandırdı: 1-1. Kalan yarım saatlik dilimde başka gol olmadı.
FERİDUN TEKMELERE MARUZ KALDI
İkinci 45 dakikada Sakarya’nın 1 pozisyonunda Ercüment gole izin vermezken, ikinci yarıda oyuna giren ve sık sık sert faullerle durdurulmaya çalışılan Feridun ile etkili olan Yeşil Siyahlılar ipleri rakibine oyunun hiçbir bölümünde teslim etmedi. Rakibinden daha dirençli ve nefesli olduğu görülen Kocaelispor’un yükleme antrenmanlarını ne kadar orantılı yaptığı da ortaya konulmuş oldu. Kocaelispor için maç özelindeki tek handikap geçiş hücumlarındaki tempo düşüklüğü ve zaman zaman yaşanan balans kayıplarıydı.
KORUKIR TEK TEK KUTLADI
1-1 sona eren karşılaşma sonunda Sakarya’ya çıkarma yapan 2000 kadar Kocaelispor taraftarı futbolcuları alkışlarken, teknik adam Engin Korukır da oyuncularını tek tek tebrik etti.İlk kez resmi bir maçta bir arada oynayan Kocaelispor olumlu sinyaller yakmaya devam ederken, yaklaşan lig öncesi umut yeşertmeye devam ediyor. Kocaelispor ile Sakaryaspor arasında oynanacak ikinci maç 24 Ağustos Cumartesi günü Kocaeli Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak.
SAKARYASPOR: 1 KOCAELİSPOR: 1
YER: Sakarya Atatürk
HAKEMLER: Süleyman Bahadır***, Mehmet Kaan Bingül***, Turgut Evren***
SAKARYASPOR: Oğuz*** (Aykut Berat** dk. 60), Ferit**, Canberk**, Ümit Yasin***, Cihat**, Yusuf Kaan** (Furkan dk. 86 ?), Abdülaziz**, Serkan** (Özgür* dk. 76), Hacı Ömer** (Furkan* dk. 61), Erdi Can*** (Kaan** dk. 46), Alparslan** (Görkem** dk. 46)
KOCAELİSPOR: Ercüment**, Erdinç***, Kemal Can****, Serdar Ümit*** (Sefa** dk. 70), Yakup*** (Gökdeniz** dk. 70), Talha** (Feridun** dk. 52), Gökay***, Semih***, Burak Süleyman*** (Rıza** dk. 75), Taha Batuhan***, Mesut***(Kerem** dk. 81)
GOLLER: Ümit Yasin (dk. 5) (Sakarya), Yakup (dk. 55) (Kocaeli)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.