Kocaelispor'da gözler transfer izninde

Kocaelispor'da gözler transfer izninde

Kocaelispor’da 10 yıldır kapalı olan transfer tahtasının açılması için çok yakında düğmeye basılacak.


Kalan 16 dosyanın temizlenmesi için yaklaşık 10 milyona ihtiyaç var. Büyükşehir Belediyesi’nin sağlayacağı kaynakla, üst ligler hedeflerine ulaşmanın önündeki en büyük engel ortadan kaldırılacak.
16 ALACAKLI DOSYASI VAR
Kocaelispor’da birinci gündem transfer tahtasının açılması. Bunun için kalan 16 dosyanın temizlenmesi gerekiyor. Yönetim alacaklılara anaparalarını öneriyor. Daha önce yapılan görüşmelerde listedeki isimlerin önemli bölümü anaparaya tamam demişti. Murat Hacıoğlu, Kemal Aslan, Engin İpekoğlu ve Fuat Yaman ile yapılan görüşmeler ise olumlu geçmemişti. Bu isimler faiz talebinde bulunup, sadece taksitlendirme kolaylığı sağlayabileceklerini bildirdiler. 16 dosyasın toplam ana para tutarı 6 milyon dolayında, icra ve avukatlık ücretleriyle birlikte rakam 8.5 milyona çıkıyor.
EN AZ 10 MİLYON GEREKİYOR
Anaparaya razı olmayanların durumları düşünüldüğünde tüm dosyaların temizlenebilmesi için 10 milyonun biraz üzerinde bir para gerekiyor. Alacaklı dosyasında yer alan Ali Çamdalı TFF’ye başvurmayan tek isim. Mesut Volkan Sezgin, futbolcuyla görüştüğünü, gerekli kolaylığı sağlama sözü aldığını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, kaynak konusuyla ilgili kısa süreçte bir araya gelecekler. Ödeme takviminin belirlenmesinin ardından alacaklı kişilerle görüşmeler başlayacak ve muvafakatnameler alınacak. Haziran sonuna kadar tahtanın açılması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.