Kocaelispor’da görev dağılımı yapıldı

Kocaelispor’da görev dağılımı yapıldı

Yeni başkan Hüseyin Üzülmez’in önderliğinde Kocaelispor yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımını yaptı.

İLK TOPLANTI YAPILDI
Geçen hafta yapılan genel kurul sonrası başkanlık koltuğuna oturan Hüseyin Üzülmez ve yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kocaeli Ticaret Odası’nda yapılan ilk toplantıya önceden planlamış programları olan üç yönetici katılmazken, Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı. yeşil-siyahlı yönetimin yaptığı toplantı sonrasında 1. başkan vekili Murat Barış, 2. Başkan vekili Abidin Öztürk oldu. Recep Haldız  ve Mehmet Cezayir Yatırımlar Sorumlusu olarak belirlendi.
FUTBOL ŞUBE TAŞER’E
Kocaelispor Kulübü’ndne yapılan açıklamaya göre Futbol Şube’den Sorumlu yönetici Fuat Taşer olurken, Stadyum, tesisler ve taraftarlardan Veli Başkurt ve Tuncay Arıcan sorumlu olacak. Çağrı Alpaslan Medya ve Halkla İlişkiler ,Ömer Gül İdari Asbaşkan, İsmail Araç Mali Asbaşkan, Faruk Mamik Genel Sekreter,Özlem Feyzioğlu Hukuk İşleri Sorumlusu, Zeynel Abdin Akyol ve Tümer Uslu Futbol Altyapı Sorumlusu, Bilal Cem Acar ise Sağlık İşleri Sorumlusu oldu.
 4-11 TEMMUZ’DA KONGRE
Gündemdeki maddeleri değerlendiren yeşil-siyahlı yönetim yeni kongrenin tarihini 4-11 Temmuz olarak belirledi. 4 Temmuz Perşembe günü  yapılacak olan ilk toplantıda çoğunluk sağlanamayacağı için ikinci toplantı 11 Temmuz Perşembe günü Dolphin AVM Yunus Emre Nikah Salonu’nda saat 18.00’de yapılacak. Bu seçim sonrası geçici yönetim yerine üye olmayanlardan oluşacak gerçek yönetim resmi olarak göreve başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.