Kocaelispor’da Engin Korukır sesleri

Kocaelispor’da Engin Korukır sesleri

Teknik adam  Engin Korukır ve ekibi Kocaelispor kongresine katılırken, yeşil-siyahlı taraftarlar deneyimli hocayı takımda görmek istiyor

YAKIN İLGİ

Kocaelispor’da sona eren kongrenin ardından gözler takımın başına gelecek olan teknik adama çevrildi. Genel kurula gelen Kocaelispor eski teknik direktörü Engin Korukır ve ekibi yeşil-siyahlı taraftarlardan büyük ilgi ve destek gördü. Korukır genel kurulu antrenör Yaşar Kıyar, Nihat Köksal, Yaşar Oğuz ve Faruk Sarman ile birlikte takip etti.

 

2004’DE ÇALIŞTIRDI

Kocaelispor’un Türkiye Kupası aldığı 2001-2002 döneminde teknik direktör Hikmet Karaman’ın yardımcısı olan başarılı hoca daha sonra İbrahim Saral’ın başkanlık yaptığı 2004-2005 sezonunda Kocaelispor’da görev yaptı. Korukır  o dönem  yeşil-siyahlı ekibi çalıştırmış, 7 hafta sonra istifa etmişti.

 

BİR ÇOK TAKIM ÇALIŞTIRDI

İzmitli teknik adam daha sonra Giresunspor, Sakaryaspor, Diyarbakırspor,Kartalspor, Bozüyükspor,Çaykur Rizespor,  Boluspor Antalyaspor,Şanlurfaspor ve Samsunspor’da görev yaptı. 2017-2018 sezonunda Engin Korukır’ın çalıştırdığı Sakaryaspor, 2.Lig final maçında Afjet Afyon’a 2-1 mağlup olmuştu.

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Mersin’de yaşayan kongre için İzmit’e gelen Korukır, “ Bu kulübün eski oyuncusu, hocası ve kongre üyesi olarak genel kurulda hazır bulunduk. Geçmiş yönetim başarılı işler yaptı. Şampiyonluk yolunda şansızlıklar yaşandı. Yeni yönetime yürekten başarılar diliyorum. Kocaelispor en kısa zamanda üç yıl içinde 1.Lig’e çıkmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.