Kocaelispor’da altyapı bereketi

Kocaelispor’da altyapı bereketi

10 yıldır transfer yasağı bulunan Kocaelispor, altyapıya verdiği değerin meyvelerini toplamaya başladı. Mevcut kadroda birçok yetenek bulunuyor.

FORMAYI KAPTILAR
Uzun yıllar transfer yasağı olduğu için altyapıya daha çok önem veren ve bunun meyvesini alan Kocaelispor’da altyapı bereketi yaşanıyor. Geçen sezon birçok genç oyuncu kendine ilk 11’de yer bulmuştu. Kaleci Volkan Mert Korkmaz kaleyi kaparken, Gökdeniz Bayrakdar takımın en önemli ismi haline geldi. Genç santrafor Rıza Altıntaş iyi bir kumaş olduğunu gösterirken, defans hattında Onur Öztonga ve Fatih Adıgüzel göreve her zaman hazır oldular. 
GELECEK SAĞLAM 
Küçük Kerem Yıldırım ve büyük Kerem Yıldırım, Melih Süleyman, Mehmet Celil Çelik, Doğukan Kaya, Mertcan Badur, Erkan Gültepe geçen sezon A takım kadrosunda yer aldı. 18 yaşındaki Yıldıray Berber’de sezonun sonuna doğru A takımla birlikte idmanlara çıktı. Yeni sezon öncesi altyapıdan Kartepe kampına Emrullah Bayhan, Doğan Gürbüz, Bedirhan Alkan Mervan  Yusuf Yiğit, Erol Zöngür  ve Eren Ocaklı götürüldü. Teknik adam genç yetenekleri mercek altına aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.