Kocaelispor yönetiminden Hürriyet'e ziyaret

Kocaelispor yönetiminden Hürriyet'e ziyaret

Yeşil-Siyahlı Kulüp Başkanı Yavuz “ Fatma Başkanımızın Kocaeli’nin en değerli merkez ilçesi İzmit’e farklı bir heyecan getireceğine inanıyoruz.


Kocaelispor'a olan tutkusunun herkes tarafından bilindiği Fatma Kaplan Hürriyet'in belediye başkanı seçilmesinin kendileri için ayrı anlam taşıdığını belirten Yeşil-Siyahlı Kulüp Başkanı Yavuz “ Fatma Başkanımızın Kocaeli’nin en değerli merkez ilçesi İzmit’e farklı bir heyecan getireceğine inanıyoruz.
Başkanımızın bilgisi, tecrübesi, enerjisiyle  kentimize önemli hizmetlerde bulunacağına gönülden inanıyoruz.  Biz de Kocaelispor olarak şehrin marka değerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah birlikte farklı projelere imza atıp, geçmişte  eksik kalan  veya sıkıntı yaşadığımız konularda İzmit Belediyesi ile iyi bir işbirlik süreci geçireceğiz. Birlikte  yol alıp, güzel projelere imza atacağız” dedi.
HÜRRİYET'İN YERİ BAŞKA
Bugüne  kadar verdiği hizmetler, katkılar  için hem kent, hem de takım adına  belediye başkanı olarak değil bir taraftar olarak Bahri Yavuz’a teşekkür eden Hürriyet de “Takımımızı daha iyi yerlerde görmek hepimizin ortak arzusu. Bu anlamda bize düşen görev ne olursa bu ketin bir evladı olarak her zaman yapmaya hazırız. Bize düşen görev olduğunda  her zaman yanınızdayız. Bu kentin markası olan Kocaelispor ile  kol kola olmak bizim için ayrı bir onurdur” şeklinde konuştu.
Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa'nın da yer aldığı ziyarette Kocaelispor yönetimi, Başkan Hürriyet’e adının yazılı olduğu 41 numaralı forma hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.