'Kocaelispor ile görüşmeden hiçbir teklifle ilgilenmeyeceğim'

'Kocaelispor ile görüşmeden hiçbir teklifle ilgilenmeyeceğim'

Takımın tüm gollerinin yüzde 50’sine direkt katkı yaparak iyi bir sezon geçiren, üst ligden birçok takımın takibinde olan Burak Süleyman, “Sözleşmenin bitmiş olması önemli değil.

Kocaelispor ile görüşmeden, hiçbir takımın teklifiyle ilgilenmeyeceğim” dedi.

2014-15 sezonunun devre arasında BAL’daki ilk yıl Kocaelispor’a gelen Burak Süleyman, yarım sezonu 2 golle geçirmiş, BAL şampiyonluk sezonu ise rakip ağlara 12 gol göndermişti. 3.Lig’deki ilk sezonu sadece 3 golle geçiren yetenekli isim, bu sezon oldukça verimliydi. 23 yaşındaki futbolcu üçü penaltıdan olmak üzere 9 gole imza koyarken, takımın de en skorer ismi oldu. Burak Süleyman’ın bu sezonunda asist sayısı da 9’du. Yıldız isim takımın attığı 35 golün 18’ine, yani yüzde 50’sine doğrudan katkı verdi.

 

ÜST LİGLERDEN ÇOK SAYIDA TALİBİ VAR

Lig devam ederken Burak Süleyman’ı üst ligden bazı takımların yakın takibe aldığı, hatta teklifte bulunduğu belirtiliyordu. Sözleşmesi sona eren genç futbolcu transferin gözde isimlerinden biri olacak gibi. Başarılı bir sezon geçiren yetenekli oyuncuya önerilen rakamların oldukça yüksek olduğu belirtiliyor. Üst liglerden gelen tekliflerle Kocaelispor ile devam etme tercihi arasında oldukça zorlanacak olan Burak’ın son kararı merak ediliyor. Kocaelispor taraftarı yetenekli ismin yuvada kalmasını çok istiyor.

 

“ÖNCELİĞİM KOCAELİSPOR OLACAK”

Kocaelispor ile çok güzel günler geçirdiğini, taraftara çok özel sevgisi ve saygısı bulunduğunu belirten Burak Süleyman düşüncelerini dile getirirken, “Gelen tekliflere elbette çok seviniyorum. Geçen sezonlarda da isteyenler olmuştu. Ancak sözleşmemin bitiyor olması kesinlikle ayrılacağım anlamına gelmesin.  Burası benim yuvam. Önceliğim elbette Kocaelispor. Yönetimle görüşmeden, başka takımlardan gelen teklifleri değerlendirmem söz konusu değil. Dilerim bir sorun olmaz, futbol yaşantıma çok sevdiğim yuvamda devam ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.