Kocaelispor farklı mağlup oldu

Kocaelispor farklı mağlup oldu

Kocaelispor, ilk hazırlık maçında Süper Lig'in güçlü temsilcisi Beşiktaş karşısında maçın başında Gökdeniz’in golü ile 1-0 öne geçmesine rağmen maç sonunda sahadan 7-1 gibi farklı mağlubiyetle ayrıldı.

İLK HAZIRLIK MAÇI
Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Kartepe'de sürdüren Kocaelispor, sezonun ilk özel maçında TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Beşiktaş ile karşılaştı. Kocaelispor sahaya kalede Volkan Mert Korkmaz, sağ bekte Onur Öztonga, sol bekte Kadir Öge, savunmanın göbeğinde Murat Başak- Kemal Can Aydemir, orta sahanın merkezinde Mesut Özdemir ve Mert Yavuz, sağ kanatta Sefa Narin, sol tarafta Burak Süleyman, forvet arkasında Hamza Mutlu ve ileri uçta Gökdeniz Bayrakdar tertibi ile çıktı. Beşiktaş ise Loris Karıus, Gökhan Gönül, Domogoj Vida, Enzo Roco Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Ricardo Quresma, Jeremain Lens ve Güven Yalçın ilk 11 ile başladı.
TUTUNAMADIK 
Karşılaşmanın 8.dakikasında Kocaelispor, Gökdeniz Bayrakdar'ın aşırtma vuruşuyla 1-0 öne geçti. 23.dakikada Quresman'ın şık golüyle skora denge geldi. 33.dakikada siyah-beyazlı ekibin kullandığı köşe atışında Roca'nUn kafa golüyle durum 2-1 oldu ve ilk yarı bu skorla kapandı. İkinci yarıda  temsilcimizde Hamza-Rıza değişikliği yapılırken, Beşiktaş kadrosunu komple değiştirdi. 54'te Muhayer Oktay farkı ikiye çıkardı.61 ve 78'de Umut  Nayir, 83 ve 89'de Oğuzhan Akgün'ün golleri sonrasında  Kocaelispor sahadan 7-1 mağlup ayrıldı. Maçın ikinci yarısında Can Emre, Abdullah, Kerem, Yıldıray, Melih, Mervan, Doğan ve Celil forma giydi. Bu maçta Kocaelisporlu gençler, Beşiktaş'ın genç yeteneklerine direnç gösteremedi. Kocaelispor, perşembe günü Samsunspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.