KOCAELİ’DE SULTAN’LIK DEVRİ

KOCAELİ’DE SULTAN’LIK DEVRİ

Sultanorhanspor gerçeğini Kocaeli kabullendi. 14 altın adamın kararlı mücadelesi istikrarlı bir şekilde sürüyor.  Yönetimiyle, teknik heyetiyle...

Sultanorhanspor gerçeğini Kocaeli kabullendi. 14 altın adamın kararlı mücadelesi istikrarlı bir şekilde sürüyor. 

 

Yönetimiyle, teknik heyetiyle futbolcusuyla bütünleşen Sultanorhanspor’da tek hedef Bölgesel Amatör lige çıkmak.

Son yıllarda dibe vuran Gebze futboluna yepyeni bir heyecan getiren 14 altın adamın başlattığı mücadelenin karşılığı sahada da alınıyor. Sultanorhanspor her geçen hafta sergilediği güzel futbolla da taktir topluyor.

Mehmet’li, Murat’lı, Dilaver’li, Tolga’lı kadrosuyla süper amatör ligi adeta sallayan turuncu beyazlılar daha ilk yarıda play-off’a kalmayı garantiledi. Yönetimin inancı, çalışma prensipleri, birlik ve bütünlüğü bozulmazsa eğer Gebze’nin takımı Sultanorhanspor’u birkaç yıl içinde profesyonel ligde izlersek sürpriz olmaz.

DOĞRU ZAMANDA DOĞRU HAMLE

Sultanorhanspor sezona öyle bir kadro kurarak başladı ki, bir çok BAL ligi takımları bu kadroyu kuramadı.

Futbolda çok para harcamakla iyi takım olunmaz felsefesiyle hareket eden yöneticiler standartların üstünde harcamalar yapsalar da en doğru hamleleri kritik noktalara yaptıklar birinci kalite transferler oldu.

 

SIRADA DERBENT VAR

 

Hafta sonunda Derbent’e gidecek olan Sultanorhanspor bu maçla birlikte süper amatör lig grup maçlarını tamamlayacak. Çıktığı 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik alan turuncu beyazlılar Derbent’i de yenip devreyi 31 puanla kapatmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.