“Kocaeli’de değişim kaçınılmaz”

“Kocaeli’de değişim kaçınılmaz”

Gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın 31 Mart’ta Kocaeli’de değişimin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

ziyaret-006.jpg

Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol  Aydın gazetemizi ziyaret etti genel yayın yönetmenimiz  Ahmet Zeki Ayar’a önemli açıklamalar yaptı.   

İktidar partisinin yerel seçimin dışına çıktığını ve toplumu kutuplaştırdığını belirten Birol Aydın şunları söyledi, “31 Mart’ta Kocaeli’de değişim olacak çünkü vatandaş bunlardan memnun değil.  Kocaeli’ni yorgun bir kent yaptılar.   Sorunları çözemediler.  Şehre huzur ve güven veremediler.  Biz saadet Partisi olarak Kocaeli’ni hak ettiği konuma taşıyacağız.”

BİRAZ AHLAK VARSA AK PARTİ ADAYINA OY VERMESİNLER

Kocaeli’nde ki seçmenlere de çağrı yapan Birol Aydın,  seçmenlerin duygusal değil vicdanlı davranmasını isteyerek, “Duygusallığı bir kenara alıp gerçekleri görerek tercihlerini yapmaları gerekiyor.  Mesela eğer az biraz ahlak varsa AK Parti adayına oy vermezler.  Eğer ahlaki bir tercihte bulunacaklarsa Gebze adayımız Burcu Hanım oy versinler. ”dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 6 milyar TL’lik borcunun belediyeyi yönetenlerin beceriksizliğinden kaynaklandığını da belirten Aydın, “Biz kazandığımız zaman borçla değil her anlamda gıpta ile bakılan, örnek gösterilen bir Kocaeli olacak”diye konuştu.

Aydın’a ziyaretinde Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ile parti yöneticileri de eşlik etti.

 

*Cengiz  Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.