'Kocaeli’de Atlı spor şahlanacak'

'Kocaeli’de Atlı spor şahlanacak'

Anadolu Liglerinin binicilik müsabakalarını izleyen Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’de Atlı sporun gelişmesi için daha fazla yatırım yapacaklarını ifade etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Anadolu Ligi Binicilik yarışmalarının finallerini yerinde izleyerek Atlı spora yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi. Türkiye’nin farklı kentlerinin İzmit’e gelerek Anadolu liglerini yerinde izleyen ve Kocaeli’deki Atlıspor’un geldiği son durumu yerinde öğrenen Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de Atlı spor şahlanacak. Bunu da bu binicilik sporuna gönül vermiş kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

 3 AYDA 3 BİN ÇOCUK ATLA TANIŞTIK

ocaeli Atlı Spor Kulübünde gerçekleşen binicilik müsabakalarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Anadolu Ligi Binicilik müsabakalarının bir ayağının da Kocaeli’de olmasından dolayı da memnuniyetini dile getirdi. Elli at ve binicisinin yer aldığı yarışmalar halka ücretsiz ve açık yapıldığı bilgisini de alan Karaosmanoğlu’na üç aylık dönemde üç bin çocuğun atla tanıştığı ifade edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Atlı Spor Kulübüne açık manejin çevre düzenlemesi ile çitlerin yapımı, yer parke taşlarının temini, kamelyalar ve çevre düzenlemesi konusunda verilen destekler, Anadolu Liginin yapılması içinde verilen katkılar için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler. Aralık ayının ilk haftasında Federasyonun nezdinde yapılacak müsabakalar için de gerekli desteklerin verileceğini söyleyen Karaosmanoğlu, “Şehir içi ve dışında müsabakalara katılacak sporcularımızın çoğalması bizleri çok memnun edecektir” açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.