“Kocaeli sokaklarını dar edeceğiz”

“Kocaeli sokaklarını dar edeceğiz”

 MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı MHP Gebze ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen 3üncü Büyük Buluşma Programında...

 

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı MHP Gebze ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen 3üncü Büyük Buluşma Programında yaptığı konuşmada, “AKP’liler paniklemiş durumdalar. Bu seçimlerde onlara Kocaeli sokaklarını dar edeceğiz” şeklinde konuştu.

PARTİLİLER KATILDI

MHP Gebze ilçe teşkilatı tarafından önceki akşam Gürse Düğün Salonu’nda düzenlenen 3’üncü Büyük Buluşma programına MHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe başkanları, Ülkü Ocakları başkanları, MHP mahalle teşkilat başkanları ve partilikler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak MHP Gebze ilçe başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaptı.

 

“EN İYİ ADAY BİZDE”

Teşkilat olarak seçim çalışmalarına en iyi şekilde hazırladıklarını açıklayan FeritTaşdemir, “Aldatma ve Kandırmaca Partisi’nden kurtuluşumuz bu seçimlerde olacaktır. 20’nin üzerine mühendis olan partililerimizle birlikte Ar-Ge komisyonu kurduk. Her mahallede gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz” şeklinde konuştu.  MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise yaptığı konuşmada, “Ülkücüler bu seçimlerde başarısız olamazlar. Kocaeli büyükşehir belediyesinin en iyi adayı bizde. Bize düşen Saffet Sancaklı etrafında birleşip çalışmak” dedi.

 

“GEBZE’DEN 100 BİN”

 

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Saffet Sancaklı yaptığı konuşmada, AKP ile aralarında ciddi bir oy farkı olduğunu belirterek, “Bu işe inanırsak bu farkı kapatırız. Bu seçimlerde herkes birer Saffet Sancaklı olup çalışacak. Kendi aramızdaki küskünlükleri seçimler bitine kadar kenara kaldıracağız. Gebze’den en az 100 bin oy alarak hem Gebze belediyesini hem de oylarla Kocaeli belediyesini kazanmak istiyoruz. Kocaeli’ye yakışan projelerle yola çıkacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.