Kocaeli şampiyonlar şehri oldu

Kocaeli şampiyonlar şehri oldu

 Başkan Karaosmanoğlu, KOTO Spor Komisyonu üyelerinin projeleriyle ilgili bilgi aldı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,...

 

Başkan Karaosmanoğlu, KOTO Spor Komisyonu üyelerinin projeleriyle ilgili bilgi aldı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOTO Spor Komisyonu üyelerini kabul etti. KOTO’nun spora ve sporcuya sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli, sporda artık şampiyonlar şehri oldu’’ dedi.

 

 

KOTO SPOR KOMİSYONU

Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) Spor Komisyonu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. KOTO Spor Komisyonu, sportif anlamda yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. KOTO olarak sosyal sorumluluk projelerine öncelik verdiklerini dile getiren komisyon üyeleri, spor alanında Kocaeli’ne önemli bir tesis kazandırmayı arzu ettiklerini ifade etti. Ziyarette Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile KASKF Başkanı Murat Aydın da hazır bulundu.

 

7’DEN 70’E SPOR

 

Sanayicilerin ve iş adamlarının spora sahip çıkması ve destek olmasının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli sportif alanda tesis fakiri bir kentten, bugün tesisleşmede önde gelen iller arasında yer alıyor. Amatör spor kulüplerine önemli destekler sağlıyoruz. Spor yapan her yaşta sağlıklı kalır. Kocaeli’nde spor yapmayan hiç kimse kalmasın istiyoruz. Kocaeli artık şampiyonlar şehri oldu. Sporcularımı z katıldıkları her turnuvadan madalyalarla dönüyor’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.