KOCAELİ MAĞLUP

KOCAELİ MAĞLUP

TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Kocaelispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki altıncı ve son hazırlık maçında 2.Lig takımlarından Tuzlaspor’la karşı karşıya geldi.

Tuzla Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz ve yöneticiler ile birlikte az sayıdaki yeşil siyahlı taraftar da takip etti. Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu sahaya kalede Volkan Mert Korkmaz, savunmanın sağında Fatih Adıgüzel, Kemal Can Aydemir, Murat Başak, Kadir Öge’nin kadro dışı kalmasının ardından sol bekte Ali Keten, orta sahada, Mesut Özdemir, K.Kerem Yıldırım, Sefa Narin, Gökdeniz Bayrakdar, Burak Süleyman, en ileri uçta ise Sinan Pektemek ilk 11’iyle çıktı.

GOLLERE ENGEL OLAMADI

Maça tutuk başlayan Kocaelispor, ilk 10 dakikada kalesinde pozisyonlar verirken, 15 dakikadan sonra üstündeki ölü toprağı attı. Oyunun ortak olmaya çalışan temsilcimiz, ilk etkili pozisyonunu 17.dakikada Gökdeniz’in sağ çaprazdan vurduğu şutu kaleci son anda çıkarmayı başardı. İlk yarının sonlarına doğru Tuzlaspor, kornerden bir pozisyon daha bulurken, ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya iki takım da aynı 11’le başladı. Kocaelispor bu yarıda daha kontrollü oynarken, Tuzlaspor 66.dakikada sağ taraftan Mehmet’in getirdiği topa tek vuruş yapan Murat’ın tek vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Tuzlaspor öne geçti (1-0). Ev sahibi ekip, 81.dakikada Murat Başak’ın rakibine yaptığı müdahale sonrasında penaltı kazanırken, topun başına geçen Murat, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı, mücadeleden Tuzlaspor 2-0 galip ayrıldı. Mücadelenin son bölümlerinde zaman zaman gerginlikler yaşandı. Kocaelispor, ligin ve yeni stadyumun ilk maçında cumartesi akşamı saat 20.00’de Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor’u konuk edecek.

Hazırlık maçları raporu

Pendikspor-Kocaelispor: 0-0

Kocaelispor-Çatalcaspor: 1-0

Kocaelispor-Sancaktepe Belediyespor: 1-0

Kocaelispor-Eyüpspor: 0-0

Kocaelispor-Şile Yıldızspor: 0-1

Tuzlaspor-Kocaelispor: 2-0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.