Kocaeli Fotoğrafçılar Odası’nın Gebze turu

Kocaeli Fotoğrafçılar Odası’nın Gebze turu

 Geçtiğimiz hafta tek listeli bir kongre ile Fotoğrafçılar Odası Başkanı seçilen Ali Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Gebze bölgesinde...

 

Geçtiğimiz hafta tek listeli bir kongre ile Fotoğrafçılar Odası Başkanı seçilen Ali Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Gebze bölgesinde faaliyet gösteren fotoğrafçı esnafını ziyaret ederek çalışmalara başladı. Gebze ve Çevre İlleri Fotoğrafçılar Derneği’nin etkinliğine de katılan  Oda yönetimi, katılımcılara ve eğitimcilere sertifikalarını takdim etti.

KILIÇ “HİZMET EDECEĞİZ”

Kocaeli Fotoğrafçılar Odasının çiçeği burnunda Başkanı Ali Kılıç ve yönetim kurulu üyesi Cevat Koç ve Abdullah Arsoy Gebze bölgesi esnafları ziyaret ederek oda çalışmaları hakkında bilgi ve istişarelerde bulundu. Oda Başkanı Ali Kılıç, “Fotoğrafçılar odası olarak çalışmalarımıza devir aldığımız yerden başlayarak, fotoğrafçı esnafımızın kendi aralarında birlik ve beraberliğin sağlanması adına hizmet edeceğiz” dedi.

Gebzeli esnaflar ise Fotoğrafçılar odası ve yönetiminin hayırlı olması temennilerinde bulunarak, oda çalışmalarında Gebze bölgesi olarak ellerinden geldiği kadar destek olacaklarını ifade etti. Ziyaret sonrasında oda yönetimi ve esnaflar birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.