‘Kocaeli eşitsizliğin, haksızlığın, adaletsizliğin kenti’

‘Kocaeli eşitsizliğin, haksızlığın, adaletsizliğin kenti’

CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel Gebze’de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, “Eşitsizliğin, haksızlığın, adaletsizliğin kenti olan Kocaeli’ndeyiz.” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Gebze İlçe Örgütü’nün düzenlediği mitinge katıldı.  Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge CHP’li Özgür Özel’in yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan ve Milletvekili adayları, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, il gençlik kolları başkanı Emre Andız, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve diğer ilçe başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Mitingde ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir konuşma yaparak mitinge katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

 

ŞEYTANİ İŞLERİ TARİF EDİYOR

CHP’li Musa Yılmaz’ın ardından CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay bir konuşma yaparak yağan yağmura rağmen meydanı dolduran binlerce partiliye teşekkür etti. Cengiz Sarıbay’dan sonra ise CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin konuşarak, “81 milyonun cumhurbaşkanı partililerine şeytani işleri tarif ediyor. Sonra Sayın Muharrem İnce’ye anayasayı hatırlatıyor. Buradan sayın cumhurbaşkanına anayasayı hatırlatmak istiyorum. Siz anayasada tarafsız olacağınıza namus ve şerefiniz üzerinize yemin ettiniz. Sevgili AK Partili kardeşlerim seçtiğiniz milletvekilleri ve bakanların çocukların servetine bakın ona göre oy kullanın.” dedi.

BU DÜZENE İTİRAZ EDİYORUZ

Mitingde son olarak ise CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel konuşarak, “Kocaeli ve Gebze’deyiz. Türkiye’nin en büyük 100 sanayi kuruluşunun 20’sinin burada olduğu ildeyiz. Bekleriz ki herkesin yüzü gülsün. Ancak nüfusunun yüzde 56’sının yoksulluk sınırının altında olduğu, çocukların yüzde 48’sinin yani 2 çocuktan bir tanesinin deniz görmediği bir, açlık ve sefaletin her dört aileden bir tanesini yakasını bırakmadığı, eşitsizliğin, haksızlığın, adaletsizliğin kenti olan Kocaeli’ndeyiz. Bu düzene itiraz ediyoruz. Varlık ile yokluğun olduğu bu kentte bu miting bizim için çok önemli.” diye konuştu.

Haber: Hanifi Surun

manset.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.