Kocaeli bayramlaştı

Kocaeli bayramlaştı

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi işbirliğiyle bu yıl 31’incisi gerçekleştirilen Kent Bayramlaşmasında kent protokolü ve binlerce vatandaş buluştu.

 Fakat Kent Bayramlaşması bu kez yıllardır alışılan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde değil, Antikkapı Restoran’da yapıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Kocaeli Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği 31. Geleneksel Kent Bayramlaşması KocaeliValisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, siyasi partiler, STK temsilcileri ve vatandaşların yoğun katılımı ile İzmit Antikkapı’da gerçekleştirildi. Kent Bayramlaşmasında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Çocuklarımızın mutlu bir şekilde yetişeceği bir şehri hepimiz birlikte kuracağız. Bu açıdan bu kentin gelişimine destek veren herkese teşekkür ediyorum. Birlik içinde bu kenti daha da güzel hale getireceğiz” dedi.
BAYRAMLAŞMAYA YOĞUN KATILIM
İzmit Antikkapı’da gerçekleşen bayramlaşma programına Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Mehmet Akif Yılmaz ve İlyas Şeker, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Garnizon Komutanı Kadir Yıldız, İl Emineyt Müdürü Necati Denizci, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP İl Başkanlığına vekaleten Harun Yıldızlı, SP İl Başkanı Nurettin Çelik, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkaları, askeri erkan, STK Temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
VALİ AKSOY “BU BİRLİKTELİĞİ DAHA DA İLERLETMELİYİZ”
Bayramlaşma programında konuşan Vali Hüseyin Aksoy “Kocaeli’de geleneksel hale gelen bir bayram programında sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum. Bayramlar, toplumumuz için özel günler. Bugünleri en iyi şekilde değerlendirmek için kırgınlıkları ve küskünlükleri kaldırmalıyız. Bugün farklı meslek ve siyasi parti grupları bir arada. Bu birlikteliği daha da ilerletmeliyiz. Hep birlikte el ele bu kenti daha da ileri bir hale getirmeliyiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.