Kocaeli Basket farklı kazandı 97-52

Kocaeli Basket farklı kazandı 97-52

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele veren Kocaeli Basket Spor Kulübü konuk ettiği Eskişehir Arge Basketbol’u 97-52 gibi farklı mağlup etti

bayan-basket-2.jpg

İLK DEVRE İŞİ BİTİRDİLER

Kocaeli Basket Spor Kulübü Atatürk Spor Salonu’nda alt sıralarda yer alan Eskişehir Arge Basketbol’u konuk etti. Rakibi karşısında maça hızlı başlayan turuncu yeşilli periler Defne Melissa Paylar, Zeynep Sude Demiray, Rabia Görez, Tuğba Battal ve Sina Ülbe beşiyle mücadele verdi. Pota altında ve hücumlarda etkili olan temsilcimiz ilk periyotu 23-11 önde kapattı. İkinci periyotta yine oyun üstünlüğünü elinde tutan Kocaeli Basket Spor Kulübü ilk devreyi 50-36 önde tamamladı.

MÜTHİŞ BİR GALİBİYET

 

 

Mücadelenin üçüncü periyotunda en skorer oyuncuları Rabia Görez, Defne Melissa Paylar, Tuana Başak Yılmaz ve Ceren Çetin’in sayılarıyla maça ağırlığını koyan Kocaeli Basket Spor Kulübü, maçın üçüncü periyotunu 72-50 gibi farklı önde kapattı. Maçın son periyotunda turuncu yeşilli periler üçlük sayılarla hücumda etkili oyun sergileyerek maçı 97-52 gibi farklı skor ile kazandı. Maçta Rabia Görmez 28, Ceren Çetin 18, Defne Melissa Paylar 14 ve Tuana Başak Yılmaz 12 sayı atarak en skorer oyuncu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.