Koç ve Kuşkan Muhtarlarla Buluştu

Koç ve Kuşkan Muhtarlarla Buluştu

 CHP Çayırova İlçe Örgütü, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. İkiler Restoran’ta gerçekleştirilen kahvaltıya CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan,...

 

CHP Çayırova İlçe Örgütü, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. İkiler Restoran’ta gerçekleştirilen kahvaltıya CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, Çayırova İlçe başkanı Rasım Meriç, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, kadın kolları başkanı Türkan Kılıç, eski ilçe başkanları Oruç Gökbulak ve Veysel Suludere ile ilçe yöneticileri katıldı.

CHP'nin kahvaltısına, Çayırova Mahallesi Muhtarı Cafer Göksu, Atatürk mahallesi muhtarı Hasan Özkoca, Akse mahallesi Muhtari Sezai Atik, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Necati Akaydın, Özgürül Mahalle Muhtarı Rahman Güler,  Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Hamit Güler, Emek Mahallesi Muhtarı Cemal Ertürk, İnönü Mahallesi muhtarı Kamber Erdoğan katıldı. Yeni Mahalle muhtarı ise rahatsızlığı nedeniyle katılamadı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Rasim Meriç, muhtarların önemine dikkat çekerek, “Önümüzdeki dönem muhtarlara yol gösterici olarak çalışacağız” dedi.

İYİ YAPTILARI YAPTIKLARI İKİ İŞ VAR

CHP İl başkanı Yalçın Kuşkan, "Çayırova yeni bir ilçe, sorunları büyük. Boşa zaman geçirmiş bir ülke. Proje üreten bir belediye olsa, şu andaki durumundan farklı olurdu. Çayırova, bankacılık üstü bir bölge. Mevcut durumu bahtsızlık. Belediye başkanlığı için yeterlilik önemli. Timur Koç, ile geçmişte uzun süre çalıştık. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde Çayırova'yı ayağa kaldıracak projeler yapacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bakıyorum, iki işi iyi yapıyorlar. Birisi sabah kahvaltıları, diğeri ise yürüyüş. Sadece Çayırova değil, Kocaeli'nin tamamı mağdur"

BİR GEÇMİŞE BİR BUGÜNE BAKIN

CHP Çayırova Belediye başkan Adayı Timur Koç ise, konuşmasına Çayırova’nın geçmişi ile başladı.  Koç, bir başkan vardı,  hakaret suçundan cezaevine girdi. 5 tane iskarta araç getirdi. Onları da biz gelince dağıttık. Belediye Binasının temelini çukura atmıştı, bizde zor bela binayı yapabildik.  Bölgelerde Yuvacık Barajı suyunu ilk defa biz getirdik. Doğalgaz anlaşmalarını yaptık. Tüm imar planlarını tamamladık. Çağdaşkent toplu konut projesini hayata geçirdik. Hem de bir belde belediyesi tarafından yapıldı. İlginçtir, o dönem Çağdaşkent'e muhalefet edenler, bizden sonra Çağdaşkente dört elle sarıldı. Ancak, onu da ağızlarına bulaştırdılar.

ÇAĞDAŞKENT İÇİN FIRTINA KOPARMIŞLARDI

 

Çağdaşkent'te değişiklik yaparak hem yeşil alanları daralttılar hem de kat yükselttiler. Yani  Çağdaşkent'i bozdular. Bizim üzerine projeler yapmak istediğimiz reklasyon alanını İstanbul'un çöplüğü haline getirdiler. Orayı tam bir rant alanı yaptılar. İzaydaş atıkları buraya döküldü. Yıllarca insanları toz ve toprakta yaşattılar. Daha sobnra üzerine sözde düzenleme yaptılar. Hala bizim yaptığımız araç gereci kullanıyorlar. Hala bizim tamamladığımız belediye binasının tadilatı bitmedi. Çayırova’nın 10 yılı kayıptır Stat yaptık, ahıra çevirdiler. Eleştirilere dayanamadılar altına çim döşediler. Teşekkür ederim. Ziya başkan dostumdur ve kendisini seviyorum.  Ama çayıva’da bir değişime ehil bir ele, yetkin kadrolara çok ihtiyaç var. Bunun için herkes destek vermeli. Yeniden, yeni bir Çayırova meydana getirebiliriz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.