Koç, “Sahili ve treni geri alacağız”

Koç, “Sahili ve treni geri alacağız”

 CHP Çayırova Belediyesi başkan aday adayı Timur Koç, “Çayırova’nın çocuğu ve bu belediyenin kurucusu olarak, denizi, treni ve üniversitemizi...

 

CHP Çayırova Belediyesi başkan aday adayı Timur Koç, “Çayırova’nın çocuğu ve bu belediyenin kurucusu olarak, denizi, treni ve üniversitemizi elimizden alanlardan şikâyetçiyim” dedi. Koç, sahili olmayan tek ilçe konumundaki Çayırova’yı sahile kavuşturmak olacağını söyledi.

 

ÇAYIROVA’YA HİZMET YAPILMADI

Çayırova Emek Mahallesi, Yolören Derneği lokalinde vatandaş tarafından karşılan Timur Koç, hem Çayırova’nın geçmişini hem de göreve gelmesi durumunda yapacaklarını sıraladı. Yolören Dernek Başkanı Doğan Yeşilyurt ile kısım CHP belediye meclis üyesi aday adayları da yer alırken, çok sayıda CHP ilçe yönetim kurulu üyesinin de katıldığı halk toplantısına mahalle halkının ilgisi de yoğun oldu. Koç, “Faruk Bey dönemi, bizim kamu için ayırdığımız arsalara hayırseverlere okul yaptırarak geçti. Ziya bey dönemi ise bizim projelere rötuş yaparak geçti. Büyükşehir ise, üst geçit ve kavşaklar dışında Çayırova’yı bir projeye layık görmedi. Sonuçta 10 yılda gerçek anlamda bir çivi bile çakılmadı” dedi.

 

SINIR ADALETİ SAĞLANACAK

Faruk Taşçı dönemini belediye için bir kayıp olarak niteleyen Koç, “Çayırova, bankalar üssü bir konumda. Uygulayacağımız mega projeler ile ilçemiz gözde kentlerinden biri olabilir. Bunun hazırlıklarını yaptık. Ayrıca, haksızlığa uğramış ilçelerden biri.  Sınırlar konusunda haksızlık yapılmıştır. Denizle ve tren yolu ile olan bağlantısını mutlaka sağlayacağız.  GYTE ve TSE sınırlarımıza dâhil edilecek. Adaletli bir sınır paylaşımını yeniden gerçekleştirmenin mücadelesini vereceğiz” şeklinde konuştu. Vatandaşların soruları üzerine, İnönü ve Emek mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projelerine de değinen Koç, “Rantsal değil, kentsel projelere evet diyoruz.  Göreve gelirsek, vatandaş ile ve dernekleri ile masaya oturacak, vatandaşa gece rahat uyku uyutacak kararlarla bu projeleri gerçekleştireceğiz. Rıza, hak, hukuk ve adaletin olmadığı yerde biz yoğuz ve izin vermeyeceğiz” dedi. 

MISIR’A DA GEZİ’YE DE ÜZÜLÜYORUZ

Toplantıda söz alarak, Timur Koç’a destek veren ve CHP’nin mutlaka kazanması için herkesi çalışmaya davet eden eski meclis üyesi Kenedi Bilmez ise,  “Mısır’da ölenler için üzülüyoruz ama Gezi parkında öldürülen gencecik fidanlar içinde üzülüyoruz. Samimiyetin ölçütü çifte standart olmamaktır.”diye konuştu. Bilmez’in,  Gezi parkında yaşamını yitirenleri anarak konuşmasını tamamlaması, vatandaşlardan büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.