Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hafta boyunca etkin olacak olan Uranüs Jüpiter karşıtlığı ile hayatınıza sürpriz bazı fırsatlar ve konular dahil olacaktır. İlişkilerde ani yön değişiklikleri...

Hafta boyunca etkin olacak olan Uranüs Jüpiter karşıtlığı ile hayatınıza sürpriz bazı fırsatlar ve konular dahil olacaktır. İlişkilerde ani yön değişiklikleri gündeminizde olabilir. Ani biten ilişkiler ve sürpriz bir şekilde başlayan ilişkiler söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra krizlerden fırsat yarattığınız konular hayatınızın gündeminde olabilir.

Hafta başından itibaren hayatınıza katmak istediğiniz tüm konu ve olaylar üzerine düşünmek tartışmak ve görüşmek isteyeceğiniz yeni kanallar ve fırsatlar açılacaktır. Uzun vadeli kararların alındığı önemli bir aşamayı kaydedeceksiniz.

Hafta ortasından itibaren ise bu görüşmeleri hemen başlatmak adına sabırsızca davranabilirsiniz. Ani tepkilerle kriz ortamı yaratmamaya özen göstermelisiniz. Kariyerde krizlerin içinden çıkan sürprizlerle gündeminiz değişecektir. Çalışma hayatınız ve iş ortamınızdaki ilişkileriniz önemli ölçüde gündeminizde olup bu kariyersel gelişiminizi etkileyecektir.

Hafta sonuna doğru aşkta önemli konular geleceğe yönelik bazı konuşmalar ve geçmişteki kayıpların nedenleri masaya yatırılabilir. İlişkileriniz ile ilgili konularda önemli belirginlikler kazanacaksınız.

Haftanın Mottosu: Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.