KOÇ, “Bize saldırmakla aday olacağını zannediyor”

KOÇ, “Bize saldırmakla aday olacağını zannediyor”

  CHP Çayırova Belediye başkan Adayı Timur Koç,  AKP Belediye Başkan aday adayı Yaşar Alkan’ın kendine yönelik suçlamalarına, gündemden...

 

 

CHP Çayırova Belediye başkan Adayı Timur Koç,  AKP Belediye Başkan aday adayı Yaşar Alkan’ın kendine yönelik suçlamalarına, gündemden düşmüş, aday adaylığı bile ciddiye alınmayan bir kişinin Timur Koç’a tutunarak ayağa kalma çabası olarak nitelendirdi.

CİDDİYE ALMADI

 

Ne hapse düşmesinde ne de parti parti dolaşmasında kendisinin bir suçu ve günahı olmadığını, buna rağmen yeni partisine kendisini ispat etmek için Alkan’ın kendisine saldırdığını ifade eden Koç, “tek kelime ile yakışıksız ve ayıp etmiştir. Projelerini anlatacağına,  hangi meziyetleri ve diğer aday adaylarından farkının ne olduğunu anlatacağına bize saldırıyor. 10 yıldır iktidarda olmayan CHP’yi suçluyor. Ucuz politika yapıyor. Timur Koç’a saldırmak kendisine adaylık yolunu açacağını sanmıyorum. Kendisi muhatabım değil. Önce bir aday olmayı başarsın daha sonra kendisine söyleyeceklerimizi söyleriz. Kendisine simit atmayacağım” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.