KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Sevgili Koç'lar, yeni farkındalıklar yaşayabileceğiniz, duygularınızın ve mantığınızın çok aktif olacağı, yoğun bir haftaya başlıyorsunuz…Haftanın...

Sevgili Koç'lar, yeni farkındalıklar yaşayabileceğiniz, duygularınızın ve mantığınızın çok aktif olacağı, yoğun bir haftaya başlıyorsunuz…Haftanın ilk yarısı biraz daha stresli olabilir. Hafta sonuna doğru daha rahat kararlar verebilir, mantığınızı ön plana alabilirsiniz.

İş hayatınız ile ilgili sizi zorlayabilecek konular olabilir. Hepsi sizin tam da olmak istediğiniz yere daha hızlı gelebilmeniz için yaşanacak fakat normal olarak olayların içerisindeyken bu kadar olgun bakamayabilirsiniz. Hafta Sonuna doğru Merkür’ün Kova Burcuna geçişi ile üzerinizdeki stres azalır ve yaşadıklarınıza daha yaratıcı bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz.

Bu hafta tutulma haftası…31 Ocak’ta Tam Ay Tutulması ve Dolunay yaşanacak. ”Çok yakın arkadaşız” derken aslında aşık olduğunuzu anlayabileceğiniz, tutulma ve Dolunay’ın etkisi ile yeni hisler oluşabilir. Unutmayın ki, gökyüzü 180 derece çalışır, yani “Aşığız” dediğiniz kişi ile aslında arkadaş olduğunuzu da anlayabilirsinizJ Ya da aşk yaşamak istediğiniz kişi ile aslında arkadaş olamadığınızı fark edebilirsiniz. Senaryo ne olursa olsun, arkadaşlık ve aşk konularında hayatınızda değişiklikler olacağı belli. Tutulmanın tüm etkileri yakında yine burada…Mutluluklar….

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.