KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Kariyerde artık hızlıca bir yükselişe geçme zamanınız geldi. Bu zamana kadar gösterdiğin emek, gayret ve azmin artık meyvelerini vermeye başlayacak....

Kariyerde artık hızlıca bir yükselişe geçme zamanınız geldi. Bu zamana kadar gösterdiğin emek, gayret ve azmin artık meyvelerini vermeye başlayacak. Bu dönemde kariyer ilişkilerinizi yönettiğiniz kişilerle ilgili hızlı ve beklenmedik sürpriz değişiklikler yaşayabilirsiniz. Yöneticileriniz değişebilir, kariyerinizle ilgili bazı değişimleri gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bu krizli dönemde ki fırsatları lehinize çevirmek için henüz erken olabilir. Bu anlamda adımlarınızı daha dikkatli atmalısınız.

Haftanın ilk günleri ilişkilerinizde ani çıkışlardan ve gergin tavırlardan uzak durmaya çalışın. Salı günü yapacağınız bazı görüşmeler, hedeflerinizi geleceğe yönelik yapılandırmalar içeriyor olabilir. Hafta ortasından itibaren finansal ve hukuki konularda güçlü kişilerden önemli bazı destekler alabilirsiniz. Borçlarınızı ödeyebileceğiniz sürpriz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Merkür’ün de Oğlak Burcuna geçmesiyle 11 Ocak'tan itibaren kariyerinizde, fikirlerinizle ve projelerinizle göz dolduruyor olacaksınız. Güçlü otoriter figürleri yanınıza alıp ilerleyeceğiz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Haftanın Mottosu:

Zamanın yokluğundan yakınanlar zamanı iyi kullanamayanlardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.