Koç, 1442 üyeye mektup gönderdi

Koç, 1442 üyeye mektup gönderdi

  Çayırova Belediyesi Kurucu Başkanı ve CHP belediye başkan Aday adayı Timur Koç,  uzun bir süredir mahallelerde halk toplantıları yapıp...

 

 

Çayırova Belediyesi Kurucu Başkanı ve CHP belediye başkan Aday adayı Timur Koç,  uzun bir süredir mahallelerde halk toplantıları yapıp seçim hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan da partisinin delege ve üyelerini bilgilendirmek, desteğini almak için çalışma yapmayı da ihmal etmiyor. Timur Koç, Kurban bayramı nedeniyle 1442 üyeye birer mektup göndererek hem bayramlarını kutladı hem de hedeflerini açıklayıp destek istedi.

 

SEÇİMİ KAZANACAĞIMIZA İNANIN

 

 

Koç, mektubunda şunları söyledi: “Öncelikle, mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum. Tüm aile fertlerinizle,  mutlu, sağlıklı, neşeli,  acılardan ve üzüntülerden uzak nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Hizmet, beceri işi,  heyecan işidir. Belediyecilik vizyon işidir. Bu yüzden 10 yıldır, Çayırova’da değişen bir şey yok. Tecrübe ve birikimlerimizle yeniden yola çıktık. Başta sınırlarımızın yeniden belirlenmesi, deniz ile buluşma, kentsel dönüşüm adı altındaki rantsal dönüşüm uygulamalarına son verilmesi, kent meydanı ve kamu kurumları ile yaşanan sorunlar başta olmak üzere çözüm projelerimizi hazırladık. Seçimle ilgili tüm hazırlıklarımızı yaptık.  Halkın destek vereceğine de inancım tam. Bu seçimi kazanacağımıza, hep birlikte halkın belediyesini kuracağımıza inanıyorum. Umutlarınızı boşa çıkarmayacağım. Şimdi, sizden ve ailenizden destek ve onay istiyorum. Kendimi siz değerli yol arkadaşlarıma emanet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.