KO-MEK Dilovası Sergisi açıldı

KO-MEK Dilovası Sergisi açıldı

 ** KO-MEK’le Gönülden Renkler konseptiyle ilçe sergilerine devam eden KO-MEK Dilovası ilçe sergisinin açılışını gerçekleştirdi.  Farklı...

 

** KO-MEK’le Gönülden Renkler konseptiyle ilçe sergilerine devam eden KO-MEK Dilovası ilçe sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

 

 

Farklı renkleri farklı kültürleri aynı çatı altında toplayan KO-MEK ilçe sergileri ile fark yaratmaya devam ediyor. Her ilçede farklı renkleri konsept olarak belirleyen KO-MEK Dilovası ilçesinde pembe renginin birbirinden güzel tonları ile vatandaşların karşısına çıktı. Bin bir güçlük ve zahmetle dokunan el işi oyaların yanı sıra sabır ve emek isteyen bez bebeklerin ilgi odağı olduğu sergide, birbirinden güzel yüzlerce eser sergilenerek vatandaşların beğenisine sunuldu. Oldukça yoğun katılımın olduğu sergi açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Dilovası Belediyesi Ali Toltar, Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Ak Parti Dilovası ilçe Başkanı Osman Akbulut, meclis üyeleri ve kursiyerler katıldı.

KARAOSMANOĞLU BAĞLAMA KURSİYERLERİNE EŞLİK ETTİ

Dilovası ilçe sergisinin açılışını hep birlikte kurdele keserek yapan protokol daha sonra sergiyi gezerek ürünler hakkında bilgi aldı. Ürünleri tek tek inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, ürünler hakkında bilgi almayı ihmal etmedi. Takı tasarım kursiyerlerinin hazırladığı ürünleri oldukça beğenen Karaosmanoğlu, bağlama kursiyeri öğrencileri ile birlikte türkü söylemeyi de ihmal etmedi.

 9.615 KURSİYER EĞİTİM ALDI

KO-MEK’te bu yıl, 42 Kurs Merkezinde 213 farklı branşta 48.295 kursiyer ile eğitimler devam etmektedir. Şimdiye kadar; 519.048 kursiyer, 38 farklı meslek alanındaki 327 branşta eğitime katıldı. Dilovası ‘nda, 1 KO-MEK Kurs Merkezi bulunmaktadır. Sadece Dilovası İlçesindeki KO-MEK Kurs Merkezlerinde 2017- 2018 eğitim öğretim döneminde 14 Usta Öğretici, 690 kursiyer ile eğitim devam ediyor. Dilovası İlçesindeki KO-MEK Kurs Merkezlerinde, toplamda 9.615 kursiyer eğitim almış olacaktır.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.