Kızının öldürüldüğünü iddia etti!

Kızının öldürüldüğünü iddia etti!

 FERİBOTTAN ATLAYARAK İNTİHAR EDEN ARZUM ÖZBEY’İN BABASI:  8 Ağustos tarihinde Gebze ile Topçular arasında sefer yapan feribottan denize...

 FERİBOTTAN ATLAYARAK İNTİHAR EDEN ARZUM ÖZBEY’İN BABASI:

 

 

8 Ağustos tarihinde Gebze ile Topçular arasında sefer yapan feribottan denize atlayarak intihar ettiği iddia edilen ve memleketi Şanlıurfa’da toprağa verilen Arzum Özbey'in ailesi, kızlarının cinayete kurban gittiğini ileri sürdü. Baba Salih Özbey, “Biz kızı verirken törelerimize, usullerimize göre bir düğün yapıp kızımı Bursa’ya gönderdik. Ancak evliliklerinin ilk haftasında bekar olduğunu bildiğimiz damadın daha önceden evlendiği ve bu evliliğinde 6 çocuğunun olduğunu kızım öğrendi. Bu yalan üzerine tartışmalar yaşandı. Bundan sonra başka yalanlar ortaya çıktı. Kızıma sürekli şiddet uygulamaya başladı. En son olarak geçen hafta damadın kardeşi bizi arayarak, Hakanın Arzum'u dövdüğünü bu sorunu çözmek için bizi Bursa’ya çağırdı. Ben ve oğlumla birlikte Bursa’ya gittik. Biz Bursa’ya orta yolu bulmaya gittiğimizde 10 saat boyunca oyalandık. En sonunda kızımın feribottan düşerek öldüğü haberini aldık. Ancak burada kızımın intihar ettiği söylendi.

DENİZE İTEKLENMİŞ

Damadımın şizofren olduğu söyleniyor. Ancak ailesi bu raporun sahte olduğunu söyledi. O raporun arkasına saklanarak işlediği suçlardan kurtulmaya çalışıyor. Bir gün önce de kızımı darp etmiş. Otopsi raporuna da yansıdı. Hala vücudunda morluklar vardı. Bu olaydan sonra damadım kayıplara karıştı. Polise başvurduğumda damadımın 20'den fazla adli suçtan kaydı bulunduğunu öğrendim. Biz kızımızı mal mülk uğruna vermedik. Onun isteğiyle bu evliliğe olumlu baktık. Tek isteğimiz kızımın ölümüne neden olan damadın yakalanmasın istiyorum." Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.