Kızılay’a en anlamlı destek

Kızılay’a en anlamlı destek

  ** Gebze merkezli faaliyetlerini sürdüren Espiye Yeşilköy Kurugeriş Derneğinde “kan ver can ver” sloganıyla Kızılay şubesi ile ortaklaşa...

 

 

** Gebze merkezli faaliyetlerini sürdüren Espiye Yeşilköy Kurugeriş Derneğinde “kan ver can ver” sloganıyla Kızılay şubesi ile ortaklaşa düzenlenen kan bağış kampanyası Yavuzselim Mahallesi'nde bulunan Dernek binasında gerçekleşti.

 

Bu yıl altıncısı düzenlenen kan bağış kampanyasına ilgi bu sene daha fazla idi. Kampanyaya katılan Gebze belediye başkanı Adnan Köşker, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İYİ Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Fevzi Kurt, İYİ Parti Çayırova ilçe başkan yardımcısı İbrahim Fazlıoğlu, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu başkanı Olgun Kandemir Kocaeli Şebinkarahisarlılar dernek başkanı İlhan Avutman, Espiyeliler dernek başkanı Hüseyin Acar, Espiye Taflancıklılar Dernek başkanı Turgut Kangal, Darıca Giresunlular Dernek Başkanı Bilal Kır, Soğukpınar Derneği yönetim kurulu, Yavuz Selim Mahallesi Derneği yönetim kurulu, Keşap Armutdüzü Derneği yönetim kurulu Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran ve Yavuz Selim Güzelleştirme Derneği Başkanı Osman Karaman ile çok sayıda davetli ve çevre sakini katıldı.

Kızılay’a yaklaşık 90 kişinin bağışta bulunduğunu söyleyen dernek başkanı Turan Firar; “Katılım sağlayan tüm halkımıza komşularımıza, kan veren vermek isteyip de vermeyen katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz “ dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.