‘Kışlaya TOKİ’nin T’si girmemeli’

‘Kışlaya TOKİ’nin T’si girmemeli’

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Eski Gebze Askeri Kışla’na TOKİ’nin girmemesi gerektiğini ifade ederek, “TOKİ’nin T’si Askeri Kışla’ya girmemeli.” dedi.

 

 

Gebze Ticaret Odası Mayıs ayı Olağan Meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Açılış-yoklama ve oda faaliyetleri ile ilgili gerçekleştirilen sunumun ardından oda faaliyetleri hakkında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Başkan Çiler yaptığı konuşmada, “Gebze’nin ekonomik yapısının yanında tarihi ve kültürel değerlerini de öne çıkarmaya çalışıyoruz. Oda olarak seçimlerden sonra harekete geçeceğiz ve Hünkar Çayırı’ndaki Namazgah ile çeşmeyi biz yapmak istiyoruz. Yetkililerle görüşeceğiz ve onay aldığımız taktirde bu çalışmayı başlatacağız

KIŞLA PARK OLSUN

Gebze tek başına 31 ilden büyük bir yer. Bütün çalışmalarımızı bundan sonra Büyükşehir olmak için yapmalıyız. Bu kentin gelişimine katkı sunmalıyız. Kimsenin bu konuda koltuk korkusu olmasın. Bunun için paneller, çalıştaylar yapmalıyız. Bu kenti pazarlamalıyız, tanıtmalıyız. Bazı iş kollarının belirli alanlarda toplanması lazım, kanunda bunu zorunlu kılıyor. Bu açıdan bakıldığı zaman galericiler sitesine ihtiyacımız var. Gebze Askeri Kışla Millet parkı olsun, sonuna kadar alkışlıyorum. Kimse karşı çıkmaz, bizim akciğerimiz orası.

LÜTFEN KIŞLA’YA DOKUNMAYIN

Anlayamadığım tek konu 609 dönüme düşmesi, buhar mı oldu geri kalanı. Bu konuyu ulusal basına taşımalıyız. Bizim Millet Parkı’na ihtiyacımız var. Öğrendiğim kadarıyla başka bir park olması düşünülüyormuş. TOKİ’nin T’si oraya girmemesi lazım. Yetkililerden bu ilgiyi bekliyoruz.  Bu konu siyasi Seçim malzemesi olmasın, burayı kurtardıklarını söyleyenler belgelerle konuşsunlar. Bu konu neden Gebze meclisi’nde konuşulmuyor da önümüze bırakılıyor, tıpkı Milletvekili aday listeleri gibi. Lütfen Kışla’ya dokunmayın.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.