KİMİN UMURUNDA?

KİMİN UMURUNDA?

Gebzespor adım Bölgesel Amatör lige düşüyor.

gebzespor-manset-.jpg

3.ligin 27.haftasında Tire 1922 takımını konuk eden Gebzespor İlk yarısını 1-0 önde kapattığı maçı 2-1 kaybederek düşme potasına kadar geriledi. Taraftarlarına resmen hayal kırıklığı yaşatan Gebzespor 5 yıl boyunca çıkmak için büyük bedeller ödediği 3.ligden resmen düşmeyle karşı karşıya kaldı.

 BASİT GOLLER YEDİK

Maça hırslı ve istekli başlayan Gebzespor 34.dakikada Serhat Yeşilördek’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda oyunun bütün kontrolünü eline alan Tire 1922 takımı 61.dakikada Hüseyin Erol’un frikikten attığı güzel golle eşitliği yakaladı.

Rakip kaleye gitmekte zorlanan ve oyundan düşen Gebzespor 85.dakika Berke’nin golüne engel olamadı ve kritik maçta Tire’ye 2-1 yenilerek düşme potasını gördü.

 

BÖYLE OLACAĞI BELLİYDİ

Lige Teknik Direktör Özgür Vurur önderliğinde muhteşem bir başlangıç yapan ve 6.hafta da play-off iddiasını güçlendiren Gebzespor’da yönetim ve Özgür Vurur arasındaki anlaşmazlık adeta Gebzespor’un kaderini etkiledi.

O haftaya kadar rakiplerine nefes aldırmayan ve maçlar kazanarak play-off hesapları yapan Gebzespor Özgür Vurur’un görevi bırakmasıyla adeta çöküşe geçti.

O haftadan sonra bir türlü düzelmeyen temsilcimiz ligin bitimine 5 hafta kala sadece 2 takımın düşeceği kolay grupta düşme potasına kadar geriledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.