Kimi Adana Kebap kimi  gemiyle gezmek istiyor

Kimi Adana Kebap kimi gemiyle gezmek istiyor

Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu yeni toplumsal projesi, “Sen ne dilersen”de çocukların dileğini, o dileği yerine getirmek isteyenlere aktarıyor. Listede Adana Kebap ve gemi gezisi de var.

sen-ne-dilersen-2.jpg

Darıca’nın yanı sıra Gebze Bölgesi ve Kocaeli’nin toplumsal duyarlılık, sorumluluk projeleri kapsamında öne çıkan eğitim kurumlarından Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu, yine ve yeni bir sosyal sorumluluk projesiyle adından söz ettiriyor: Sen ne dilersen. Her geçen gün daha fazla destek gören, bir çocuğun bir dileğini gerçekleştirmek isteyenlerin desteğini gören etkinliğin detayı, okul idaresi tarafından yapılan paylaşımlara göre şöyle:

KELEBEK ETKİSİ

“Bir çocuğun hayalini gerçekleştirerek onun hayatına iz bırakmak amacıyla gerçekleşen projemizi çok kıymetli buldunuz ve adeta bir kelebek etkisi yarattınız. Sizlerin desteği de çok kıymetli...

Yine aynı niyette bizimle buluşan, ülkemizin dört bir yanındaki tüm gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

BİRÇOK DİLEK KAHRAMANINI BULDU

 

Listede yer alan pek çok dileğin kısa sürede onu gerçekleştirecek kahramanını bulması mutluluk verici. An be an, gerçekleşen dilekler listeden düşmektedir. Tüm dileklerin gerçekleşmesine çok az kaldı.

Sosyal medya hesaplarınızdan yapacağınız her bir paylaşımla projemizin sınırlarını daha da genişletebilir, bir çocuğun daha dileğinin gerçekleşmesine vesile olabilirsiniz. Haydi hep birlikte "imkansız" kelimesini çocuklarımızın zihninden silelim. “Bu hayalim gerçekleştiyse, bundan sonrakiler neden olmasın?” diyebilsin her biri!”

İLÇE MİLLİ EĞİTİM DESTEĞİ

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da desteklenen projeye dair, okul idaresinin bu sefer müdürlüğün sitesinden yapılan duyuru ve davet şöyle:

“Dileğinin gerçeğe dönüştüğünü görmek her insan için unutulmaz bir deneyimdir; hele ki bir çocuk için…
Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu Ailesi olarak, elimizden geldiğince çocuklarımızın yüreğinde yaşattığı bir dileğini gerçekleştirmek ve onlarda güzel bir anı bırakmak istiyoruz.

GÖNÜLLÜ DESTEKÇİLER İÇİN…


Siz de bir çocuğun hayatına dokunmak, onun dileğini gerçekleştiren kahramanı olmak isterseniz, çocuklarımızın hayallerinin yer aldığı aşağıdaki linki inceleyip, hangisini ya da hangilerini gerçekleştirebileceğinizi bizimle paylaşarak, projemizin gönüllü destekçisi olabilirsiniz.

darica.meb.gov.tr/sennedilersen/?dilek=3

İŞTE O DİLEKLER

Adana Kebap yemek, Bugatti oyuncak araba, Cincır sahibi olmak, Cumhurbaşkanı ile tanışmak, Dans etmek, Döner yapmak, Futbolcularla tanışmak, Gemiyle gezmek, GS futbolcuları ile tanışmak, GS stadyumuna gitmek, Işıltılı elbise sahibi olmak, KidZania’ya gitmek, Kral kostümü, Lunaparka gitmek, Müzisyenle tanışmak, Orijinal futbol topu, Örümcek adam kostümü, Örümcek adam oyuncağı, Oyuncak araba, Oyuncak ev, Oyuncak köpek, Oyuncak uçak, Palyaço ile tanışmak, Paten sahibi olmak, Peri kostümü, Polislerle tanışmak, Prens kostümü, Prenses kostümü, Ressamla tanışmak, Scooter ile kaymak, Süper kahraman kostümü, Suşi yemek, Tablet sahibi olmak, Transformers oyuncağı, Uğur böceği kostümü.

YASDER DESTEĞİ

Öte yandan Darıca’nın sosyal konulara en duyarlı sivil toplum örgütlerinden Kudret Sekban başkanlığındaki Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği bu projeye de kayıtsız kalmadı. Başkan Sekban ile birlikte emekli öğretmen Emel Öztemiz Terzioğlu ve beraberindeki heyet, çalışma arkadaşlarıyla birlikte projeye can-ı gönülden desteğini sundu. Okul Müdürü Feyyaz Demirbaş konuklarına nazik mesajları ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 

 Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Kudret SEKBAN, Emekli Öğretmenlerimizden Sayın Emel ÖZTEMİZ TERZİOĞLU ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte okulumuzu ziyaret ederek "Sen Ne Dilersen" adlı projemizi can-ı gönülden desteklediklerini belirtmişlerdir. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.