Keskin muhtarlarla buluştu

Keskin muhtarlarla buluştu

 AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin, Gebze’nin mahalle muhtarlarıyla buluştu. İsmail Keskin, önceki akşam Gebze’nin mahalle muhtarlarıyla...

 

AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin, Gebze’nin mahalle muhtarlarıyla buluştu. İsmail Keskin, önceki akşam Gebze’nin mahalle muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin, davetine icabet eden muhtarlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, gerekli görüşme ve istişareleri yaptıktan sonra aday adayı olmaya karar verdiğini, çalışmaların iyi gittiğini ve beklenenin üzerinde bir teveccühle karşılaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtarlara kendini tanıtan İsmail Keskin, yönetmenin ve yönetilmenin ne demek olduğunu çok iyi bildiğini belirterek, kendisine çok şey veren Gebze’ye bir şeyler vermesi gerektiğine inandığını ve bunun için yola çıktığını kaydetti.

“BİZİM SEVDAMIZ GEBZE”

 

5216 sayılı Büyükşehir kanunu ile Kocaeli’de çok şeyin değiştiğini ifade eden İsmail keskin, “Gebze’de bu değişimden faydalandı. Tabi ki yapılanlar yetersiz. Hizmetin sınırı yok.320 bin nüfuslu kenti yönetmeye ve değiştirmeye talip olduk. Gebze’nin geçmişini çok iyi biliyorum. Hedefimi çok önceden koydum. Buna göre hazırlıklar yaptım. Dokümanlar hazırlarım. Bilimsel çalışmalar yaptım. İnşallah aday olursak projelerimizi de açıklayacağız. Bizim sevdamız Gebze. Yaşadığımız şehre bir şeyler katmak istiyorum. İş tecrübem, siyasi ve belediyecilik birikimimle bu göreve hazırım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.