Keskin mahalle başkanlarından destek istedi

Keskin mahalle başkanlarından destek istedi

 AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin, partisinin Gebze mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail...

 

AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin, partisinin Gebze mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Aday adaylığı müracaatın ardından temaslara teşkilatlardan başlayan İsmail Keskin, sırasıyla ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve köy temsilcileriyle görüştü.

GEBZE’NİN GELECEĞİ İÇİN GÖREV İSTEDİ

 

25 yıldır Gebze’de yaşadığını,  kendisini önemli bir noktaya getiren Gebze’ye olan vefa borcunu hizmetle ödemek istediğini ifade eden AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin, AKP’de kuruluşundan buyana görev yaptığını, teşkilatların tozunu yuttuğunu, AKP’nin teşkilat terbiyesiyle yetiştiğini ve büyük tecrübe kazandığını, AKP’nin Gebze’deki başarılarının en önemli lokomotifi olan teşkilatların büyük fedakârlık yaptığını söyledi. Partisinin adayı olmak için aday adaylığı başvurusu yaptığını dile getiren İsmail Keskin, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada,  teşkilatlarla olan diyalogunu devamlı sürdüreceğini söyledi. Keskin, sıcak ve samimi geçen toplantının ardından teşkilat mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.