“Kesintiler vatandaşı canından bezdirdi”

“Kesintiler vatandaşı canından bezdirdi”

 Gelen yoğun şikâyetler üzerine, sık sık elektrik kesilmesine tepki gösteren TÜKODER Gebze Şube Başkan Yardımcısı Gülay Gürbüz yaptığı açıklamada...

 

Gelen yoğun şikâyetler üzerine, sık sık elektrik kesilmesine tepki gösteren TÜKODER Gebze Şube Başkan Yardımcısı Gülay Gürbüz yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bölgemizde hizmet veren SEDAŞ, başta Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası’nda meydana gelen elektrik kesintileri nedeniyle, halkımızı adeta canından bezdirmekte. Her hangi bir doğal olay (yağmur, fırtına) gibi olaylar olmamasına rağmen özellikle Çayırova’daki elektrik kesintileri vatandaşları isyan etme noktasına kadar getirdi. Aldığımız bilgilere göre vatandaş SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Servisini aradığında karşılarında muhatap bulamıyor. Arızaların çok geç giderildiği konusunda da şikâyetler var” dedi.

 

KEYFİ TUTUMA SON VERİLMELİ
Bölgemizde elektrik dağıtımını üstlenen firmanın bir an önce bu keyfi uygulamalara ve vurdumduymaz tavrına son vermesini isteyen Gürbüz, konuyla ilgili temsili davaların sonuçlandığını belirterek, “Bu tür olaylarda vatandaşlarımız kime gideceğini bilemiyor. TÜKODER olarak tüketiciye her türlü desteği vermek için buradayız. Bugüne kadar halkımızın sorunlarıyla her konuda ilgilenmeye çalıştık, bundan sonra da tüketicileri ilgilendiren her konuda çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımız da bunun bilincinde olmalı ki ortaklaşa bir şekilde sorunlara çözüm bulabilelim” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.