Kent meydanı ve otopark şekilleniyor

Kent meydanı ve otopark şekilleniyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasının yıkılmasıyla ortaya çıkan boş alanı meydan ve otopark olarak değerlendiriyor. Alan için...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasının yıkılmasıyla ortaya çıkan boş alanı meydan ve otopark olarak değerlendiriyor. Alan için hazırlanan proje kapsamında meydan ve otopark çalışması gerçekleştiriliyor. Otoparkıyla bölgede parklanma imkânı oluşturacak proje, üzerindeki meydanla da şehre nefes aldıracak. Uygulama çalışmaları süren proje tamamlandığında bölgeye modern bir meydan ve otopark kazandırılmış olunacak.

 Üstü meydan altı otoparkı şeklinde düzenlenen projenin çalışmaları devam ediyor. Günden güne oluşumunu daha da hissettiren proje şekillenmeye başladı. Akçaray Yenicuma tramvay durağına yakınlığıyla projedeki otopark sürücüler için cazip bir yer olacak. Çalışmaları devam eden projede b blok tabliye kalıp ve demir imalatları devam ediyor. Tek yüzlü betonarme perde çalışmaları yapılıyor. A ve C blokta da tabliye yalıtım imalatları devam sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.