Kent Konseyi’nden engelsiz yaşam koçluğu eğitimi

Kent Konseyi’nden engelsiz yaşam koçluğu eğitimi

  Kocaeli’nde faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Derneği, başta Kocaeli Kent Konseyi olmak üzere, Kocaeli Büyükşehir...

 

 

Kocaeli’nde faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Derneği, başta Kocaeli Kent Konseyi olmak üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı birlikteliğinde, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın da desteğini alarak  “Engelsiz Yaşam Koçluğu” eğitimi almaya başladı. Hafta sonları olmak üzere toplamda üç hafta devam edecek eğitimler sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

 

İLK EĞİTİM’E GÖRÜM’DE KATILDI

 

 

Eğitimlerle ilgili düşüncelerini dile getiren Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Görüm;“ Kent Konseyi Engelliler Meclisi, engelliler adına çok güzel çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmaların hayata geçmesi noktasında ara vermeden çalışmalarını sürdüren Kocaeli kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Ata Doğan ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi. Kocaeli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Ata Doğan  “Engelliler alanında hizmet veren bir sivil toplum örgütü olarak, kurumsal çalışmalarda yetkin kişiler ile etkili bir yönlendirme yapılmak suretiyle sosyal kalkınmaya katkıda bulunmak amacındayız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.