Kent-Ka’dan 8 Mart etkinliği 

Kent-Ka’dan 8 Mart etkinliği 

 Kentin Kadınları Platformu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir söyleşi düzenledi. Gebze Lamec Otel’de önceki gün düzenlenen programa...

 

Kentin Kadınları Platformu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir söyleşi düzenledi.

 

Gebze Lamec Otel’de önceki gün düzenlenen programa Kadınlar Kültür ve Dayanışma Birliği Başkanı Ayşe Serap Şahiner’in konuşmacı olarak katıldı. Söyleşiye AKP Kocaeli Milletvekili Rediye Sezer Katırcıoğlu, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Kentin Kadınları Platformu Başkanı Tuba Şensoy, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın eşi Funda Ceyhan, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, ilçe kadın kolları başkanı Şenay Önder Cebelli, Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tuncel ve çok sayıda davetli katıldı.

KADINA ŞİDDET SON BULSUN

Programın açılış konuşmasını yapan Kentin Kadınları Platformu Başkanı Tuba Şensoy, “4 yıldır faaliyet yapıyoruz. Yılda bir defa bir araya geliyoruz. STK’lar geleceğe yön veren en önemli kuruluşlar. Kadın varsa umutlar yeşeriyor. Kadınlar yüzlerce yıl varlık mücadelesinde büyüklerimizin kazanımların hakkını verdik. Kendimizi daha dirençli ve güçlü hissediyoruz. Sizlerin katkılarıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kadına şiddetin son bulduğu, eşitliğin sağlandığı, çocukların İstismara uğramadığı, kadınlarımızın daha çok varlık gösterdiği bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.  

EKONOMİ SİZLERİN OMUZLARINDA YÜKSELECEK

Tuba Şensoy’un ardından AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar da bir konuşma yaparak, “İktidarımızla birlikte kadınlara karşı büyük bir seferberlik başlatıldı. Bayanların girişimlerine cidde destek var. Güneydoğu’da binlerce kız çocuğumuz okulla tanıştı. Bunda Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Hanımın büyük payı var.  Ülkemizin başarısı sizin başarınız olacaktır. Ülkemizin ekonomisi sizlerin omuzlarında yükselecektir.” diye konuştu. Programın sonunda ise Eğitimci-Yazar Ayşe Serap Şahiner kadınlara yönelik bir söyleşi gerçekleştirdi. söyleşinin ardından katılımcılara plaket verildi.

 

Haber: Hanifi  Surun



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.