Kent Bayramlaşması Kuştepede Gerçekleştirildi

Kent Bayramlaşması Kuştepede Gerçekleştirildi

 Çayırova’da Ramazan Bayramının 1. günü gerçekleştirilen kent bayramlaşması Kuştepe Ormanı’nda yapıldı. Protokol üyelerinin ve vatandaşların...

 

Çayırova’da Ramazan Bayramının 1. günü gerçekleştirilen kent bayramlaşması Kuştepe Ormanı’nda yapıldı. Protokol üyelerinin ve vatandaşların ilgisi ile gerçekleştirilen programda geniş katılımlı bir kent bayramlaşması da geride bırakılmış oldu.

 

Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Ayaz Gönüldaş, İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, il genel ve belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve dernek yöneticileri, okul müdürleri ve öğretmenler ile çok sayıda Çayırovalı katıldı.  

 

KAYMAKAMA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Akse Mahallesi Kuştepe Ormanında gerçekleştirilen bayramlaşma programı saat 11.00’da başladı. Tüm İslam âleminin ramazan bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, konuşmasında bayramların önemine değindi. Bayramları yaşatmanın çok önemli olduğunu vurgulayan başkan Akbaş, birliğin, beraberliğin ve hoşgörünün sürdüğü geleneklerin yaşatıldığı böyle anlamlı günlerde bir arada olmanın mutluluğunu paylaştı. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın ardından AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’da konuşmasını gerçekleştirdi. Kent bayramlaşmasında bulunan katılımcılara ve tüm İslam âlemine hayırlı ve huzur dolu bir bayram geçirmeleri temennileri ile sözlerine başlayan Okur, katılımcılara teşekkürlerini sundu. 5 yıllık görev süresini tamamlayan Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar’a teşekkürlerini sunan Okur, 5 yıllık süreçte çok güzel çalışmalara hep birlikte imza attıklarını söyledi.

 

ŞEHİT AİLELERİ İLE BAYRAMLAŞMA

Akse Mahallesi Kuştepe Ormanında gerçekleştirilen bayramlaşma programının son konuşmacısı Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar oldu. Gerçekleşen atama ile birkaç gün sonra Çayırova’dan yeni görev yeri olan Eskişehir ili Odunpazarı ilçesine gidecek olan Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, tüm İslam âleminin ramazan bayramını tebrik etti. Çayırova’da geçirdiği 5 yıllık süreçte Çayırova güzel hatıralarının olduğunu belirten Kaymakam Parlar, bir Çayırova’lı gibi çalıştıklarını belirtti. Kuştepe Ormanında gerçekleştirilen bayramlaşma programının ardından Çayırova Karakol Amirliğine geçildi. Burada emniyet teşkilatı ve çalışanları ile bayramlaşan protokol üyeleri daha sonra ziyaretlerini şehit aileleri ve yakınlarına gerçekleştirdi.

 

AKBAŞ PERSONELİNİ UNUTMADI

 

 

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen kent bayramlaşmasının öncesinde ilk olarak personeli ile bayramlaşan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, ramazan bayramı öncesinde personellerini unutmadı. İlk olarak bayramların öncesinde personelleri ile bir araya gelen başkan Akbaş, bu yılda bu geleneğini bozmadı. Belediye kültür salonunda düzenlenen bayramlaşma programında kardeşliğin, dostluğun ve bir aile olmanın önemine vurgular yapan başkan Akbaş, gelişen ve büyüyen Çayırova’da tüm personelin emeğinin olduğunu belirtti. Bu anlamda personellerine teşekkürleri sunan Akbaş, teker teker personelleri ile bayramlaştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.