“Kazanan Cumhur İttifakı olacak”

 “Kazanan Cumhur İttifakı olacak”

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Gebze Balkan Türkleri Derneği'ni ziyaret etti.

Konuşmasında Cumhur İttifakı'nın sarsılmaz ilkeleri olduğunu dile getiren Büyükgöz, "Cumhur İttifakı olarak gönül birlikteliği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı kazanan Cumhur İttifakı olacak" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN VE BAHÇELİ
Programda konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Cumhur İttifakı bu ülkenin beka mücadelesi için bir birlikteliktir. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyerek kurduğu bu birliktelik ülkemiz adına oldukça önemli. Gebze'de de ittifak adayımız olarak Zinnur Büyükgöz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendisi belediyeciliğin mutfağından gelen, işin ehli bir arkadaşımız. Gönül rahatlığı ile oy verebileceğiniz bir isim" dedi.

CUMHUR İTTİFAKI'NA DESTEK İSTEDİ
Balkan Türkleri'nden Cumhur İttifakı için destek isteyen MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural yaptığı konuşmada, "Bu ittifak ülkemizin birliğinin bozulmaması amacıyla kurulmuştur. Belediye konusunda Zinnur beyin daha önceki deneyimlerine şahidiz. Sizlerden hem belediye başkanlığı hem meclis üyeliği için oy pusulasında AK Parti'ye mührü basarak Cumhur ittifakına destek olmanızı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.