Kaymakam Şahin ‘Sıkıntıları beraber çözceğiz’

Kaymakam Şahin ‘Sıkıntıları beraber çözceğiz’

 Dilovası Saadet Partisi İlçe Başkanı Ercan Oğuz ve Yönetimi, Dilovası’nın yeni atanan kaymakam Hulusi Şahine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak...

 

Dilovası Saadet Partisi İlçe Başkanı Ercan Oğuz ve Yönetimi, Dilovası’nın yeni atanan kaymakam Hulusi Şahine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Kaymakam Şahin’e yeni görevinde başarılar dilediler. STK’ların içinde’de aktif rol alan Ercan Oğuz, Dilovası’nın genel sıkıntıları Kömürcüler OSB, Çöp Deponi Alanı, Adatepe, Dilovası girişi ve eğitimde öğretmen açığı ile ilgili sıkıntıları dile getirdi. Dilovası’nın yeni Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası insanlarının çok sıcak olduğunu söyledi. Kaymakam Şahin, “Dilovası sosyal anlamda eksikleri olan bir ilçe, gençlerin ve bayanların fazla aktif olmadığını görüyorum. Hayırlısıyla bu sıkıntıları hep beraber çözeceğiz” dedi.

 

“BÜYÜK BİR POTANSİYEL”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası İlçesinin yeni Kaymakamı Hulusi Şahin, Oğuz ve beraberindekilere teşekkür etti. Kaymakam Şahin Dilovası’nın büyük bir potansiyele sahip olduğunu Türkiye’nin ana kalbi olan şehirlerden biri olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.