Kaymakam Şahin, “Dilovası’nın girişini açacağım”

Kaymakam Şahin, “Dilovası’nın girişini açacağım”

 Dilovası’na yeni atanan kaymakam Hulusi Şahin, Dilovası’nın girişinin kapatılmasına anlaman veremediğini bunun bir rezalet olduğunu ve çözülmesi...

 

Dilovası’na yeni atanan kaymakam Hulusi Şahin, Dilovası’nın girişinin kapatılmasına anlaman veremediğini bunun bir rezalet olduğunu ve çözülmesi için en kısa sürede gerekeni yapacağını söyledi.

 MİSAFİRLERİM GİRİŞİ BULAMIYOR

 Dilovası kaymakamı Hulusi Şahin, “Misafirlerim Dilovası girişini bulamıyor bu konuda çok mahcup oluyorum. Telefonda girişi tarif etmeye çalışıyorum buda beni üzüyor. Girişinin kapatılması hem esnafı hemde halkı zor durumda bırakmış. Halkın sanayinin içinden geçmesi bir zulümdür Bir şehrin girişi nasıl olmaz hala anlamış değilim” dedi. Kaymakam Şahin, “Ben ağır tonajlı kamyonlar ile aynı yolu kullanmak zorunda mıyım? 3 kilometre yol fazladan gidiyoruz bunun hemen çözülmesi için yetkili mercilerle görüşeceğim. Dilovası’nın girşinin tekrar açılması için karayolları ile görüşmeye başladım. Kısa süre içerisinde girişi halka kazandıracağım” şeklinde görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.