KAYMAKAM MUSTAFA  GÜLER: Milletimiz, Dünya Milletlerine Örnek Oldu

KAYMAKAM MUSTAFA GÜLER: Milletimiz, Dünya Milletlerine Örnek Oldu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümünde Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Güler mesajında şunları ifade etti:
 “Cennet Vatanımızın bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya kalkışarak Ülkemizde hain darbe girişimi gerçekleşmesinin üzerinden 3 yıl geçmiş bulunmaktadır. Milletimiz topyekün olarak Ülkemize, Bayrağımıza, bölünmez bütünlüğümüze, bağımsızlığımıza sahip çıkarak hain darbe girişiminin üstesinden gelmiştir. Milletimizin bu davranışı ile eşsiz bir demokrasi mücadelesi örneği sergilemiştir. Milletimizin o gece gerçekleştirdiği Demokrasi Mücadelesi tüm dünya milletlerine, mazlum ve masum milletlere örnek bir davranış olmuştur. Dostlarımız memnun, düşmanlarımız mahsun olmuştur. Geçmişten günümüze bir çok darbe girişimi yaşamış bir millet olarak 15 Temmuz gecesi hain saldırıya karşı çıkarak Demokrasiye sahip çıktığımızı, vatanı böldürmeyeceğimizi milli birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizi ve bağımsızlığımıza gölge düşürülemeyeceğini tüm dünyaya göstermişizdir. 
VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ
15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğinde başlattığımız, şanlı mücadelede onun çağrısına uyarak, meydanlara inen, Boğaz Köprüsünde ve Ülkemizin dörtbir köşesinde teröristlere karşı Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını tanklara, kurşunlara siper eden başta 15 Temmuz Şehitlerimiz olmam üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, yine Vatanının bağımsızlığı için direnirken Gazilik unvanına ulaşan tüm gazilerimizi saygı, sevgi ve minnetle selamlıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.