Kaymakam Güler yaşlılarla buluştu

Kaymakam Güler yaşlılarla buluştu

18-24 Mart Yaşlılar Haftası olarak kutlanması sebebiyle Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler Gebze Huzurevinde bulunan yaşlılarla huzurevinde gerçekleşen programda bir araya geldiler.

whatsapp-image-2019-03-18-at-17.29.33-(2).jpegwhatsapp-image-2019-03-18-at-17.30.43-(3).jpegwhatsapp-image-2019-03-18-at-17.30.44.jpeg

Programa; Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Hasan Aslan, Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutanı Barış Eke, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Nüfus Müdürü Hasan Aydın,  Tarım Müdürü Murat Taşdemir, Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, SYDV Müdürü İpek Çulha katıldı.

Program huzurevi sakinlerince hazırlanan serginin kurdelesinin kesilerek açılışının yapılması ile başladı. Sergi katılanların büyük beğenisini topladı.

YAŞLILARIMIZI HER ZAMAN ANIMSAYALIM

Kaymakam Mustafa Güler:

“Her yıl 18-24 Mart arası yaşlılar haftası olarak kutlanmaktadır. Fakat bu tarihler semboliktir. Bizim için her gün yaşlılar günü her gün kadınlar günüdür. Bizi büyüten, koruyan, kollayan, vatana millete hayırlı evlat olmamıza vesile olan büyüklerimiz yılın sadece birkaç günü değil her gün hatırlanmalı ve her gün saygıyla, sevgiyle muamele görmelidir. Bu kurumda şuanda 27 erkek 16 bayan toplam 43 büyümüz var. 7 aylık bir kurum ve kurumun müdürü Yıldız Özer geçmiş tecrübesi ile sizlere hizmet ediyor. Kurumun oluşmasında Gebze Belediyesinin emeği var. Verdiği katkıdan dolayı da Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.