Kaymakam Göç’e veda yemeği

Kaymakam Göç’e veda yemeği

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman Mersin’in Tarsus ilçesine atanan Kaymakam Hasan Göç için veda yemeği düzenledi.Tavşancıl Sahil Restaurant’ta...

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman Mersin’in Tarsus ilçesine atanan Kaymakam Hasan Göç için veda yemeği düzenledi.

Tavşancıl Sahil Restaurant’ta gerçekleşen veda yemeğinde konuşan  Kaymakam Hasan Göç ‘’ Göz açıp kapayıncaya kadar beş yılın geçmiş olduğunu gördük. İnanıyorum ki bu zaman dilimi hizmet ettiğimiz Dilovası halkı için de bizim için de yararlı olmuştur. Dilovası için hem belediye başkanımızla hem de sivil toplum kuruluşları ve derneklerimizle birlikte hareket etmeye çalıştık. Tüm Dilovalı kardeşlerime teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

BAŞKAN YAMAN’DAN HEREKE HALISI 

Dilovası Kaymakamı Hasan Göç’e Hereke Halısı takdim eden Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ‘’ Bir kaymakamdan öte kendisini bir abi, bir yakın dost olarak gördüm. İlçemizin sıkıntıları için kendisiyle hep yakın diyaloglar içerisinde olduk ve halkımızın isteklerini birlikte karşılamaya gayret ettik. Cennet mekân ülkemizin bir ilçesi olan Tarsus’ta da görevini aynı titizlikle icra edeceğine inanıyorum. Biz buradan ayrıldığı için üzülüyoruz ama Tarsus için de büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz. Ben kendisine sizin huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor ve Cenab-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum’’ ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.