Kayhan Çubuklu bombaladı

Kayhan Çubuklu bombaladı

Gölcükspor’da maaşını alamadığı için sezon ortasında ayrılan Kayhan Çubuklu, istifa sürecini ve bugüne kadar Gölcükspor’da yaşadıklarını anlattı.

PRİMLER KESİLDİ
Gölcükspor’da görevinden sezon ortasında ayrılan Teknik Direktör Kayhan Çubuklu ilimiz basın mensuplarıyla iftarda Sukra Gurme’de bir araya geldi. Kayhan Çubuklu iftar yemeğinin ardından yaptığı önemli açıklamalarla gündemi sarstı. Çubuklu açıklamasında “Gölcükspor’da özellikle ekonomik şartların yanı sıra antrenman yapılacak sahaların yetersiz oluşu tesislerin durumu bizi olumsuz etkiliyordu. Yeterli antrenman yapamıyorduk. Şampiyon takımları yenerek oyunsal anlamda iyi sonuçlar elde ettik. Kırıkhan deplasmanına giderken çektiklerimizi unutamam. 38 saatimiz yollarda geçmişti. Başkan Ahmet Şahin Kırıkhan’ın savaştan dolayı düşürülmeyeceğini söyledi. O maçta bizim için önemliydi. Kırıkhan’ı yendikten sonra takımın iddiası kalmadı takımın ve tüm primlerimiz kesildi.
PARAMIZ YOKTU
Gölcükspor yönetimi yeni sezon öncesinde anlaşırken bana Kavaklı’ya saha yapılacağını ve seçim süreci kullanılarak İhsaniye’de tesis yapılacağını söylediler. Yeni sezon öncesinde anlaşma yaparken prim yoksa peşin maaş talebimi ilettim ve anlaştık. Yeni sezonda birçok futbolcumuz farklı takımlara gitti, yerlerine maliyetsiz genç oyunculara geldi. Hazırlık maçlarını iyi geçirdik. Ama gördüğüm ve unutamadığım bazı sahneler var. Gölcükspor’da oyuncular üç yıldan beri aynı kamp malzemelerini giyiyor. Bazı oyuncuların maç ayakkabıları yırtıktı. Bantla sararak hazırlık maçları oynadılar. Hatta bir gün Erdem ile İlyas aralarında para toplayarak maçta giyecek ayakkabısı olmayan arkadaşlara maç ayakkabısı aldık dedi. Gölcükspor sezona böyle başladı.
BÜYÜK ŞOK YAŞADIM
82 yılından beri bu camiadayım. Hiçbir zaman kulüplerden gelecek paralara güvenmedim. 2,5 aylık maaşımın olduğunu söyledim ve yöneticilerden talep ettim. Maaşımı Cuma gününe kadar vermezseler maça gitmeyeceğimi belirttim. Çarşamba günü meseleyi anlattım. Başkan ve bir yönetici ilk defa duyduklarını belirtince benim için büyük bir şok oldu. Ben yine net bir şekilde Cuma’ya kadar paramı verin, vermezseniz maça gider gelir takımdan ayrılırım dedim. Tamam hocam sen bilirsin dediler, ayrıldım.
FARE DEĞİL, KAPTANIM
Ayrılırken iki ay daha maaşım vardı onlardan feragat ettim içerdeki paramı istedim. Bana iki tane senet verdiler. Bu senetler ödenmeyince bende TFF’ye alacağımın tahsil edilmesi için avukatım kanalıyla başvurdum. Aslında benden önce Başkan Ahmet Şahin 500 veya 700 bin TL kadar alacağı için TFF’ye başvurmuş. Ancak ona ödeme yapıldıktan sonra bize sıra gelecek. Avukatım Başkan Ahmet Şahin’in bütün alacaklara teminat koyduğunu söyledi. Burada kulübü ben mi icraya vermiş oluyorum, Başkan mı? Benim için kullanan ‘fare’ kelimesini hiç yakıştıramadım. Ama söyleyen Ahmet Şahin olunca şaşırmadım. Ben o geminin kaptanıydım, faresi değildim. Şampiyon takımları yenen hoca benim, yenilmeyen Bayburt’u yenen hoca da benim. Kalsaydım bu takım son haftalarda sıkıntı yaşamaz ve ligi daha üst sıralarda tamamlardı.  Çok büyük hedeflerim hayallerim vardı. Gölcükspor’da yönetim profesyonel değil ama çalışanlar mükemmeldi. Aşçıya, malzemeciye, şoföre çok teşekkür ederim. Bazı şeyleri değiştirmeye çalıştık ancak başta ki kafaları değiştiremedik” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.