KAYAPINAR VE YENİ MAHALLEYİ KAYNAŞTIRAN İFTAR

KAYAPINAR VE YENİ MAHALLEYİ KAYNAŞTIRAN İFTAR

 Kayapınar Mahallesi ve Yeni Mahalle Dilovası Belediyesinin düzenlemiş olduğu sokak iftarına konuk oldu. Kayapınar ve Yeni Mahalle sakinleriyle birlikte...

 

Kayapınar Mahallesi ve Yeni Mahalle Dilovası Belediyesinin düzenlemiş olduğu sokak iftarına konuk oldu. Kayapınar ve Yeni Mahalle sakinleriyle birlikte iftarını açan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ‘’Düzenlemiş olduğumuz sokak iftarlarıyla Ramazan ayının güzelliğini bu sofralarda buluyoruz’’ dedi.

HER AKŞAM BİR MAHALLE

 

Kayapınar ve Yeni Mahalle sakinleri, Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarına konuk oldu. Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarları, ilçenin çeşitli mahallelerinde hız kesmeden devam ediyor. Sokak iftarına ev sahipliği yapan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın yanı sıra GESİAD Başkanı Mehmet Zenginer, İmes OSB Bölge Müdürü Direnç Özdemir, Dilovası AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve AK Parti ilçe yöneticileri, Dilovası AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri, mahalle muhtarları ve mahalle halkının katılımı ile Eynerce Caddesinde gerçekleşen iftar yemeğine Grup Çağrı’ının ilahileri eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.