Kastamonulular Darıca’da buluştu

Kastamonulular Darıca’da buluştu

** Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Kastamonulular gecesi ile devam ederken, programa protokolü ve binlerce vatandaş katıldı.

 

 

 

 

Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Kastamonulular gecesi ile devam ederken, programa Ak Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı ile bölge protokolü ve binlerce vatandaş katıldı.

Program öncesi Kastamonulular Derneği protokol üyelerini Kastamonu ilinin yöresel yemekleriyle ağırlarken, davul zurna ekibinin gösterileriyle başlayan gecede Kastamonu yöresine ait türküler eşliğinde vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

KONUŞMALAR YAPILDI

Programın açılış konuşmasını yapan Kastamonulular Dernek Başkanı Ali Öztürk, programda kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise geceye katılan tüm protokolü ve vatandaşları selamlayarak başladığı konuşmasında, Kastamonu ilinin güzelliklerini anlatırken, 10 yıldır derneklerle birlikte düzenledikleri Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasının insanları bir araya getiren önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti.

COŞKULU ANLAR YAŞANDI

Konuşmaların ardından Başkan Karabacak tarafından protokol üyelerine plaket takdim edilirken, dernek yönetimi de protokol üyelerine ve geceye katkı sunanlara birer plaket ve hediye takdim etti. Program havai fişek gösterileriyle devam etti. Gecede sahne alan Kastamonulu yerel sanatçılar yöresel türküler ile konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunarken program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.